Birgaripanneadayi busebb erkek bence 🤭🤭 benim oğlanın ultrason görüntüsüne benziyor Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah sağlık sihhatle gelsin ♥️
busebb Birgaripanneadayi amin askm allah razı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi insan merak ediyo 🥰
Birgaripanneadayi busebb var da buraya nasıl yükleyebilirim ? Daha birkaç gün oldu uygulamayı indireli çözemedim 🤭🤭
busebb Birgaripanneadayi benim paylaştığım resme gir en üstte imgyükle yazıyo renkli, ona tıkla ordan yükle
busebb Nisa1Aras2Seyhan canım doğru bildin bugün doktora gittik kız dedi 17 haftalık. nerden anlıyosun ve nasıl anladın 😊
busebb Birgaripanneadayi resmi seçtikten sonra aşaya doğru in canım resmin linkini kopyala buraya yapıştır
Yldz_89 Kızlar banada bi tahmin yapar mısınz ya 9 buçuk haftalığız 🥰 
Yldz_89 busebb ya gören erkek diyor sağlıklı sıhhatli olur inşallah ama içim hep kız diyor 🥰 daha çok küçük dediğin gibi ama vakitte geçmek bilmiyor ya 🥲
Zhybade poyrazinannesi3547 şuan aslında adet tarihine göre 11 haftalıktı doktora gittiğimde ultrasyona göre 12 olduğunu söyledi. Tam kesin değil ama erkek gibi dedi
poyrazinannesi3547 Zhybade banada erkek dedi doktor ama yine biraz gecsn başka yerede gdym net olsun di ye ben 12 +5 yim yüzde kaç erkek dedim yüzde 90 dedi bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah hepimşze