Asia Merhaba anneler, herşey tamam bebeğimin oyuncakları eksik. Amigurimi oyuncak alan var mı aranızda? Uygun fiyatlı eli güzel?
RukiyeFatihErdoan Asia aslında kendiniz bile örebilirsinz ben kendim ördüm hep ve elime hiç tığ almamış biri olarak ilkten cok zordu smdi kolayca yapyorm💪😅
Mucizemmm Asia canım ben kendim yapıyorum istersen bir dene çokta zor degil sayılar önemli yaptığın şey hep aynı 💖
aesma Asia bende kendim yaptım çok güzel oldular youtube da yapılışı var 😊 benim örgüyle hiç alakam yoktu ben yaptıysam herkes yapar😅
RukiyeFatihErdoan Mucizemmm patik örebilyomusunz tığla bi onu yapamadım okdar youtubeden bakmama ragmen🙄☹️
Mucizemmm RukiyeFatihErdoan yapıyorum canım hatta patik daha kolay bitiyor minnacık olunca😂😂💖💖 önce kolay modelleri dene elin alışınca patige her modeli yaparsın 💖
Mucizemmm Asia yemekten daha kolay emin ol canım bence küçükte olsa bir oyuncak dene eğlenceli gelicek kendini alamıycaksın 💖💖💖
Seliminannesi Bende kendim örüyorum suan. El emegi olmasinin tadi daha bir baska. Suan tek ugrasim diyebilirim 😍
Mucizemmm RukiyeFatihErdoan biraz değişik okuyor alt taban evet birde şiş ile yapılan patikler var onlara bak istersen canım 💖