Mom8237 Kızlar 30+1 gebeyim. 1 tane 10lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 2 takım alt üst Nohut battaniye Peluş battaniye Müslin battaniye 5 adet çorap 4 adet şapka 1 tulum 2 kısa kol 3 uzun kol zıbın Bunlar hep 0-3 ay doğum eylül de görünüyor görümcem kış bebeği olacak bunlar yeter kışa doğru da kışlık alırsın büyük dedi ama benim gözüme az geliyor sanki bilemedim sizce yeterli mi daha almalı mıyım
milena11 Mom8237 çok az bence şöyle düşün 2 kez üst değiştirmek zorunda kalsan 3 günde bitecek kıyafeti
Yeppudaa Mom8237 canım bence az .çok fazla üst degostlreceksin . Bence biraz zibinda ak tulum da ak. Bir kaç takım .ağız mendili unutma.oazen battaniye .kalın battaniye bunları da al. İndirim Lee ooluyor mesela Trendyol e bebek te hala devam ediyor .al birşeyler .
Nehirimmm06 Mom8237 bana sanki hastane çantasına koyulacakları yazdın gibi gelmişti görümcene bakma millette kalsa her şey gereksiz özellikle eşinin tarafı para gitmesin diye söylüyorlar güya ama çocuğa sen bakacaksın bunlar çok çok az
Dry34 Zıbın be tulum almaya özen göster bu yazdıkarınız hastanede kullanılacak malzemeler , Zıbın olsun tulum olsun onları günlükte çok ihtiyaç olacakmiş bende almaya başlamadım öyle yapacağım eldiven çorap sapka önlük filanda al bi kaç tane daha
Meleekdincc Ben sadece hastane çantasına 6-7 tane zıbın koydum zıbın çok gidiyor dediler ilk zamanlar sürekli alt degistirmeye ihtiyaç olucagı için sızdırma vs olursa yedek zıbına çok ihtiyaç olabilir
Mom8237 Nehirimmm06 Purpura26 Suleasyaa Yeppudaa Meleekdincc bence de az ama görümcem öyle diyince ikilem de kaldım çok teşekkür ederim kızlar
Suleasyaa Cok az bence ben okuyunca hastane cantaniz sandim. Bebekler hepsi aynı değil tabiki ama kusuyorlar çok tuvaletlerini yapıyorlar. Kıyafetler küçük olduğu için makinaya her dakika atamazsiniz atlet zibin alt bol bol alın 0-3 almayinda 3-6 ay alın ilerde giysin diye evde büyük fakan da olsa giydirirsiniz.
LalinMom Mom8237 Arkadaşların dediği gibi gerçekten çok az ve çok fazla eksiğin var . Takım olmasa bile alt üst olarak fazla al ki sürekli yıkamak zorunda kalma . Kaka taşma / kusma gibi şeyler yüzünden çok sık kıyafeti değiştireceksin . Mesela pamuklu penye battaniyelerden de al çok lazım oluyor. Bol bol külotlu çorap veya tayt al hem giydirmesi rahat oluyor hem de çorap gibi dk da bir çıkma problemi olmuyor . Mesela ağız mendili 20/30 tane anca yetiyor . Battaniye müslin gibi şeylerin yedekli olması sana büyük kolaylık olur. Yine tulum da aynı şekilde uyurken ve ev içinde bebek için çok kullanışlı oluyor . Tulumlardan da fazla fazla alabilirsin . Bir de şunu düşün doğum sonrası ha deyince bebekle dışarı çıkmak çok zor oluyor elinin altında herşeyden bulunmasında fayda var
ogrencianne35 Mom8237 hiç anlamıyorsun ve kıyafetler değişiyor 1 tane 10 lü hastane çıkışı aldım yenidoğan takım da 8 tane aldım 6 tane de tulum aldım haziran bebeği olmasına rağmen hepsini de giydi bütün takımların şapkası vardı zaten. 0 3 ay zıbın da 12 tane aldım zaten benim eşimin annesine kalırsa hepsi çoktu ona uyup almasaydım çocuğum rezil olacaktı 2 muslin bez aldım karaca dan battaniyemiz hediye geldi nohut battaniye almadım annem battaniye ördü onun dışında aldım eylül gibi giymesi gereken bi kac uzun takım ama kışın alışveriş yapacağım kış icin bebeginiz için en doğrusuna siz karar vereceksiniz görümceniz degil