Sedagll Kızlar sabahtan beri ara ara rahmime sancı giriyor. Siz de neyin nesidir bu sancılar? Erken doğum riskim vardı iki hafta önce bir santim açılmam var
Hippolyte_28 Sedagll bende 37+5im canim. Dun dediklerinin aynisini yasadim. Bugun doktora gittim. Çati muayenesi yapti 2cm açıklık var dedi. Acilma yuzunden agri yapabiliyormuş. Sanki adet olacakmışım gibi bi agri var surekli arada siddetli. Ihmal etme git doktora eger erken dogum riskin varsa
Ayselismail Sedagll bndede 37+2ve 3te ağrılar oluyordu bnde normal karşıladım allahtan 37+4 randevum vardı gittim bebeğin suyu bitmişti vede nst sıkıntılı çıktı 10 dakika içinde ameliyata alındım acil sezeryan olarak sende ne olur ne olmaz sancılarını ihmal etme canm git en azından için ferahlar
Sedagll Ayselismail Allah analı babalı büyütsün canım öncelikle sadece rahmim de var ağrı bı de çok yorgun hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum
Yldzz97 Ayselismail merhaba bende sizin haftanizda zorunlu sezeryan olcam bebeğiniz neden küveze girdi ve kaç kg doğmuştu 😔 Rabbim yardımcınız olsun
Hippolyte_28 Sedagll Aynen canım baskida vardi. Uzaniyorum surekli. Ayaga kalktıkça asagidaki baski artıyor
Ayselismail Sedagll tskr ederim canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizede adet sancısı gibi ağrılar oldu bnde cnm bacaklarıma karnıma belime 10 dakikada bir ağrı oluyordu bnde yalancı sancılar olduğunu düşünüyordum ama gerçek doğum sancisiymis
Sedagll Ayselismail yok benim ki o kadar sıklıkla olmuyor yani şöyle sık değil o kadar ben baskı hissediyorum sadece ondan korkuyorum
Hippolyte_28 Sedagll Dogum sancisi miymis? Sanirim benimki de yakın 38+0 olduk bugun. Sürekli rahimde baski, adet olacakmışım gibi bi ağrım var. 2cm aciklik da varmis 😅😅 Hayırlı uğurlu olsun canımmm. Cok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🤲🥰🥰
Sedagll Hippolyte_28 evet ben ilkinde epidural aldım. sancı denilince sürekli olan bir şey sanıyodum değilmiş
Ayselismail Yldzz97 akciğerlerine sıvı dolmustu kendi basina nefes alamiyordu suan hala hastanede sivi az kalmis ama hala solunum cihazına bagli ayni gün icinde kontrolum vardi doktor 3 kiloyu gecmis demisti ama 2 kilo 225 grm dogdu