Mervetugba Merhaba sevgili anneler,anne adayları🌸 36+3′teyim 4-5 gündür çatı kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum.Bu durumu yaşayan oldu mu,olduysa neler yapıldı ? Şimdiden teşekkürler 🧡
Ogretmenanne24 Mervetugba tam olarak neresi oluyor benim bugün bacaklarım da çok kasılma var birden batıyor vajinaya
Meless Mervetugba 20.haftamdan 24.haftama kadar çektim o ağrıyı. Topallıyordum resmen. Dinlenmek gerekli bir de magnezyum az da olsa hafifletiyor
Mervetugba Ogretmenanne24 iki bacağımın arasındaki kemiklerde ağrı oluyor oturduğum yerden kalkarken,yürürken,merdiven falan çıkarken artıyor
Ezgiparlak Mervetugba 35+4 deyim şuan bende senin gibiyim berbat durumdayım iki gündür.Dayanılmaz bişey
Mervetugba Ezgiparlak nasıl geçiyor acaba pilates topunda da zıpladım bazen geçiyor gibi oluyor sonra yeniden başlıyor
Ogretmenanne24 Ezgiparlak bende 36+1 deyim ağırlaştığımı hissediyorum bi saat yürüyüş yapıyorum geceleri bi kaç kez uyanıyorum neye uyanıyorum bilmiyorum çok terliyorum uyandığımda da
Mervetugba Ask_hosmus 38 de yapalım muayeneyi dedi ama sanırım o zamana bu kemik büzülecek 🙈 genişliyor demek iyi bir şeymiş ☺️
Mervetugba Ogretmenanne24 1 saat çok iyi yürüyorsunuz maşallah.Ben evse hiç durmuyorum durunca sağ ayağım şişiyor ancak 2 gündür göbüş epey büyüdü.Birde işte çat ağrım var
Mervetugba Ogretmenanne24 doğum ne zaman görünüyor ? Sün kontrol vaktinizde birkaç gün daha geçsin istedim gitmedim
Ogretmenanne24 Mervetugba 30 Temmuz görünüyor ama bu hafta gideceğim bende kontrole bakalım ne diyecek Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Mervetugba Meless dediğini gibi magnezyummuş çözümü relaxin hormonu az salgılandığı içinmiş öğrenmiş oldum🌸