3506 QueenMommy Ara sıra sizin gibi soranlar için bir isim listem var, size de göndereyim 😁😇 Eski ama eskimeyen modern isimler her zaman daha hoş geliyor kulağıma, size fikir olsun diye yazıyorum 😇 Hilal ilkay Öykü Özge Özgü♥️ Ela Elif Zeynep Yaren Deniz Yağmur Irmak Selin Sinem Senem Simay Deren♥️ Selen♥️ Nisan Eylül 🎈🎈🎈
LawyerEce QueenMommy Tek başına da güzel değil mi zaten? Alya Gülce, Alya Defne, Alya Selin güzel duruyor.
3506 QueenMommy ♥️işaretli olanlar en çok Alya ismine yakıştırdıklarım , bir de aklıma şimdi geldi; Alya Günce ♥️
LawyerEce QueenMommy Bizde iki isim koyduk ama pişman olmadım da değil bizim ismimiz “ Bade Alâra ” boşunca kimlikte yer kaplıyor ikinci ismi. İlk başlarda ikisiyle sesleniyorduk artık sadece Bade demeye başladık anca resmi kurumlarda vs yerlerde geçiyor iki ismi.
balllkabagimm QueenMommy ikinci isim kolaylık açısından kısa olsun bence ben de o şekilde yapacağım:) Alya Nas, Alya Naz, Alya Umay, Alya Duru, Alya Hüma, Alya Eda vb. birçok isim türetilebilir:)