Annekus Derink evet reglden 2 gün sonra olmaz dedik korunmadık şimdi 2. Paşayı bekliyoruz hayırlıysa gelsin gelen 🎈
Anne88 Derink canım benim hiç moralini bozma daha adet gününe var zaten Allah büyüktür o güne kadar bekleyecelim bakalim
Hly3 Derink Teşekkür ederim. Evet düzenliydi. Arada 2-3 gün oynardı sadece 26- 27-28 günde bir çünkü uygulamadan takip ediyordum hep
psychologist Derink daha çok varmış bizim öyle olmuştu sanırım 5 gün kala erken gebelik testi ile çıktı
Derink Anne88 aynen bekleyelim bakalım, adet gününe kadar umut etmek istiyorum pozitif ihtimalini düşünmesi bile güzel 🥲
Derink Anne88 yaa ben normal şu beş liralık testten yaptım iki gün önce bende de çıkmadı bence erken daha ya ondan olabilir adetin gecikmesini bekleyelim 🥺
Symazturk Derink çıkmaz erken testler bile en erken sonucu 7 gün kala veriyor predictor erken test ile adete 3 gün kala öğrenmiştim sonucu ben
Symazturk Derink normal test değil erken gebelik testinde yansır idrara 3 gün kala normal gebelik testlerinde adetinizin üzerinden birkaç gün geçmesi beklenir doğru sonuç için 🌸
PrensesAnnesiii31 Derink benimde regl den sonra hemenn oldu ve gider reglime 10 gün vardı hızlı test yaptım ve pozitif ti sonra 1 hafta daha bekledim kan tahlili verdim ondada pozitif çıktı çok şükür şu an kızım 15 günlük Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻