Lilyy Kızlar benm doğum kasım ayı gibi olacak hastane çıkışında bebeği neyde taşıyorsunuz pusette olsa zararlımı olur
aysel_gunes Lilyy bende puset aldim cnm ama pusetin kalitesine gore degisir bebegin yatacagi yerin sungeri bel destekli olsun mesela
Lulemom Lilyy evet olması gereken o. En güvenlisi puset. Hatta bazı hastaneler de pusetsiz bebek çıkışına izin vermiyor diyolar.
Lilyy aysel_gunes hmmm anladm ya görümcem bende şu bez gibi olan puset var dedi de sana verim dedi 😁 eski bişey sanırım bende pusette taşırım diye düşünüyorum şimdi ona yok desem yanlış anlarmı ki
angime Lilyy portbebeden bahsediyo olabilir. Yanlış anlayıp anlamayacağını bilemiyorum ama puset en güvenlisi.
angime Lilyy ya boşverin o ne öyle hem de mavi bence almamak için en büyük argümanınız bu olsun😄 aracınız varsa zaten mecburen puset almanız gerekecek. Yoksa bile taksiye binaeniz yine puset lazım. Siz bebeğiniz için en güvenlisini seçin. Bunda gücenecek bişi yok bence
Lilyy angime araba var bide dediğin gibi daha güvenli soğuktan korur bana eski milattan kalma verecek bide rengi mavi😩🤣
Gezegen_00 Puset ağır olur diyorlar taşımak da zor oluyormuş , portbebe Al dediler bana kararsız kaldım şimdi
sedaa_aa Lilyy ana kucağı olarak kullanılan poşetlerden kullanmanız gerekiyor bazı hastaneler o olmadan taburcu işlemlerini yapmıyor. Hem rüzgardan vs korumak İçin daha ideal portbebe kullanışsız olur durumunuz varsa puset alın