DilayyEcr Selamlar 36 haftalık hamileyim sabahtan beri aşırı çatı agrım ve rahimde zonklama var birde adet agrısı gibi kasıklarım agrıyor ilk hamileliğim sancı gibi bişey olabilir mi başına böyle bişey gelen var mı 🙄
Sevda58 DilayyEcr Bende 36+5 çatı ağrısı genital bölgemde ağrı mevcut araştırdım bebek kafasını leğen kemiğine soktuğu için baskıdan dolayı olabiliyormuş plates topu ile hareket yapmaya başladım çatı ağrım azaldı biraz öneririm
Nieuwemommmm Bende ayniyim canim ama nedenini bilmiyorum kimseninde pek dikkatini cekmiyor yazmiyorlar bisey 🤦♀️
Aylin_dzgn Benimde öyleydi doktorum bebek kanala yerleştiğini söyledi kanama su gelmesi yada kasılmalar artarsa hemen gelmemi istedi ben baskıdan oturmakta bile zorlanıyorum ama
DilayyEcr Aylin_dzgn benimde anlamsız bi agrım var adet agrısı gibi anlayamadım yürüyemiyorum bile düşecekmiş gibi geliyor
Skrye Bende 34 haftalık hamileyim yataktan kalkınca falan alt kısımda sancı oluyor bugunde karnima sancılar girmeye başladı benmde ilk hamileligim