Sumeyye0794 llFatma pazartesi tekrar bakacağım ama o kadar uzun ve net baktı ki hayırlısı dedik bizde maalesef
portakalcice Sumeyye0794 en güzeli 12 haftayı geçinceye kadar kimseye söylememek. Bu gebelgimde kimseye dememistim ailemiz dışında
Sumeyye0794 portakalcice biz geçen hafta çok iyi sağlıklı dedikten sonra söylemiştik ailemize keşke bekleseydim dedim bende onlarda üzüldü
portakalcice Sumeyye0794 Lekelenme varsa kendiliğinden düşebilir. Sıcak suyla duş alın bel bölgesine sıcak suyu tutun doğum yapacak gibi hareketler yapın inşallah hemen düşer sagliklica yerine doldursun Rabbim
yigitegenin_annesi Sumeyye0794 çok korkuyorum bu durumdan neden kalbi durur bebeğin önelem alınabilri mi
Sumeyye0794 yigitegenin_annesi bana dediği bi sebebi yok ilk gebeliklerde çok oluyor bi sağlık sorunum yoktu eşimle akrabalık vs yoktu o da kendini suçlama dedi doktor senin yaptığın bi şey değil dedi ilk gebeliklerde oluyor çoğunluk yine de bakacağız tabi ki ne gerekiyorsa
Esrkpln Sumeyye0794 aynı hafta içerisinde benimde başıma gelmişti dr 2-3 gün daha şans verelim demişti ama 3 gün sonunda yoğun bi kanamayla kesede bozulmaya başlamıştı zaten
Sumeyye0794 Esrkpln ya bana var ya direk kürtaj dedi ama 10 dk kalp atışı hiç yoktu ve etrafında kan dolaşımı vardı ama bebekte yoktu onu da gösterdi benimde öyle oldu sanırım doktora kalsa beklemeyecekti ben beklemek istedim ama hayırlısı olsun
ikimelekannesii22 LalinMom neden durmuş kalbi söyledilermi bana söylemediler suan tekrardan hamilemisiniz
LalinMom ikimelekannesii22 Bebeğimin patoloji sonucu falan normaldi benim kişisel sağlık sorunlarımdan dolayı olmuş . Şuan ikinci yavruma hamileyim
ikimelekannesii22 LalinMom masallah bende ilk bebegimi kaybettim suan tekrardan istiyorum ama olmadı henüz