BusraUras Minik_kalplim_ bende sizin gibi yaptım. 10lu 2tane hastane çıkışım var. Bebişiniz biraz büyük doğarsa zaten 1 hafta anca giydirirsiniz onları. Bana göre yeterli. 0-3 daha çok aldım.
imgeeftelya Minik_kalplim_ bende hepsini 0-3 ay aldım bi tane hastane çıkışı bi tanede yeni doğan aldım 🤷♀️
Tuqbarsberen Minik_kalplim_ bence 0-1 alma derim tecrübeli bir anne olarak hem bebeğinin nasıl doğacağını bilemiyoruz doğunca hemen büyüyorlar zaten ben sadece 2 kere giydirdim 0-1 aylık kıyafeti o yüzden 0-3 almanı öneririm 🥰
eslemeslem Minik_kalplim_ 2 tane 5li hastane çıkışı 1 tane yenidoğan patikli zıbın 1 tane alt üst takım yenidoğan aldım ⅓ ay 3 tane patikli zıbın 2 tane ⅓ ay alt üst takım 8 tane de çıtçıtlı zıbın ⅓ ay 3/6 ay karışık
Denizcyc Yenidoğan kıyafetleri çevremden duyduğuma göre genelde 2 hafta kadar kullanılmış. O yüzden çok fazla almaya gerek yok. Ben de 3 takım aldım sadece. Geri kalan kıyafetleri 3-6 ay hatta 9 ay olanı da var. Biraz büyük gitmesinde sakınca yok bence 😊
Oznrasl Minik_kalplim_ üçtane almıştım kızıma birtanede hastahane çıkışı cunku çok çabuk büyüdü ve 40 çıkınca ben dıger kıayefetlere gecmıstım tabıkı her bebekte farklı olur durum