Tosbikbiranne Ben 12 haftalıktan beri alıyorum sanırım, şuan 30 haftalığım hala bitmedi. Bence son ana bırakmamak lazım. Hepsini bir alsak altından kalkamazdık. Nasıl her şeyi 3 bine alıyorlar anlamıyorum.
E bebekte kıyafetlerde güzel indirimler oluyor.
-Nevresimlerini kıyafetlerini hep e bebekten aldık. 2 nevresim takımı ve patikli altlar ( yenidoğan, 3 aylık, 6 aylık 9aylık karışık ), tek üstler yine aynı aylarda aldık. Bi de bebek çantası hepsi toplam 700 lira tuttu ortalama.
-BİM’den de zıbın tulum vs 250-300 arası
-Dolap 2600 liraya. (Şifonyer alacaktık genç kızlığına kadar rahatça kullansın diye 4 kapaklı gardolap aldık)
- Anne yanı Beşik 1000 lira.
-Süt sağma makinasını (philips avent), sterilizasyon cihazını 2. El aldık. İkisine toplam 350 lira verdik.
- Bebek arabasını abimlerden aldık. Fiyatı 3000 e yakın
- Gümüş kapak, meme ucu kremi (lansinoh) ikisi 200 lira. Bio oil çatlak kremi 2 Li 160 lira
- A101 e gittikçe indirimden ıslak mendil
- Biberon Philips avent cam 2 Li indirimdeyken 120 lira
- Chakra havlu. bir tane kundak şeklinde havlu 1 büyük 1 küçük havlu 230 lira
- banyo küveti,filesi, maşrapa, kova 150 lira
- Kaynanam kitikate den 3 tane müslin, 10lu ve 2 tane 5 Li hastane çıkışı aldı 1000 lira verdi
- kendi annem zıbın kıyafet yelek birsürü şey aldı ne kadar verdi bilmiyorum
** Aklıma gelenler bunlar. Ki daha şampuanı, kremi, ateş ölçeri, bebek telsizi almadık ona rağmen birsürü fiyat tuttu. Bebek işi gerçekten çok zormuş. Allah hepimize kolaylık versin