Tosbikbiranne Sanırım en uyguna ben tamamlamışım 😁 Şimdiye kadar 3100 TL tuttu. Tüm bakım ve temizlik ürünlerini mustela aldım (şampoan,susuz temizleme,göğüs ucu kremi pişik vs.). Kıyafetleri Civil ve ebebek markalarındandan tercih ettim . Prima Premium Care yenidoğan bezi, Kiwi tekli elektronik süt pompası, Avent soft ikili biberon ve anne göğüsüne en uygun 125lik biberonu tercih ettim . Bebelac Gold mama (Ne olur ne olmaz bazı hastaneler istiyor.) Sleepy alt açma örtüleri (40lık). USF markasının portbebe ve anne bebek çantasını aldım(takım halinde %60 indirim vardı,😁). Depend kilot bez , sabahlıklı pijama takımı ve 2 gecelik (Suven ve Tolin markaları).Bebek odasının perdeleri Taç , duvar stikerları aldım 2çeşit . Babynest takım, babyjem tarak ve tırnak makası . Odasının avizesi ,valiz içi organizer,hastane terliklerim ve lohusa tacım . Aklıma gelenleri saydım alınacak hiçbirleyim kalmadı sadece Odasının beşiği ve şifonyeri şuan yapılıyor Pasham Mobilya tarafından (pasham_ahsapdunyasi Instagram sayfaları bakın derim .) Diğer ürünlerimi Hepsiburada,Trendyol ve ebebek sayfalarından indirimleri takip ederek aldım .Alışveriş yaparken hepsini araştırıp iyisini aldım tabi indirim zamanlarında 🥰 Size de önerim anne adayları araştırıp indirimi bekleyin .Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🧿🙏🥰