Zezz 2801 ben katlanir aldim 200 tl inmis harka evde koyacak yeri olmayanlar icin rahat kullanimida trendyoldan aldim tavsiye ederim
Magnolina Tosbikbiranne 3 aylık oldu bebisim bir yere kadar saydım sonra ipin ucu kaçti on bin e yakın tuttu dolabını Ikea den aldık beşiği heyner ahşap beşik kıyafetler e bebek ve hm den bez sleepy Prima süt sağma philips mochi aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz olursa yazinn 🥰
Elcnbykckr Eslemnur yani bi doğsun da 🙈 bebek doğar doğmaz oyuncakla oynamıyor sonucta. Hani hamileyken ona ayrılan bütceyle daha önemli ihtiyacları alınabilir mesela ilk gebeliğimde göğüs ucu kremi aldım ona rağmen malesef ilk zaman göğüs yara oluyor ve gümüş kapak almadığıma okadar pişman oldum ki çünkü memelerim diye ağladım. Ve bi arkadasta varmış verdi kullandım böyle bi rahatlık yok boşuna o acıyı cekmişim. Mesela şuan kulağıma küpe kesinlikle gümüş kapak alıcam 🤭
senem6363 Addile aynen bizde bu indirimden yararlanarak biberon emzik şampuan pişik kremi bakım seti aldık çok uyguna geldi
Naziferabia Tosbikbiranne bizim çoğu kıyafetlerimizi ve beşiğimizi yatağımızı hep ananemiz aldı biz de öyle ufak tefek şeyler aldık ama annemin aldıkları da beşikle beraber 2000 yaklaşık o civar
ilkgozagrimhavinim Tosbikbiranne ben sadece kişisel eşyalarına işte biberon, emzik, fırça seti, bez göğüs pedleri deepend vs. Yani giyim ve odası hariç 1000tl harcadım. Beşiği ana kucağı oyun halısı ablamdan geldi çünkü 1 sene önce doğum yaptı cinsiyetlerde aynı olunca ondan aldım. Annem ve babam sağolsun tüm tekstil ürünlerini ve bebek arabası+puset alıcaklar. Benim alacağım çok bişey kalmadı. Dolabınada 2300 tl verdik.
Mltm07 BusraUras ben mesela fazla kıyafet almayacağım çünkü gelen herkes kıyafet getirecek bebek zaten çok çabuk büyüdüğü içinde yeni doğan tukum bir kaç tane alıp üst alt geçeceğim bence kıyafete çok para harcamak baya gereksiz zaten 1-2 ay anca giyebilecek beşikte 1-3 yıl kullanacak bence çok pahalı beşiğe gerek yok 1000 tl yeterli olur araba ve puset birlikte olanlar ben hesapladığımda 3.600 falan oldu.
BusraUras Mltm07 ama sadece bununla bitmiyor ki. Bakım ürünleri var banyo seti var pişik kremi şampuanı dolabı oyuncağı biberonları maması bezi ıslak mendili battaniyesi havlusu mendili osu busu bir sürü şeyi var. Dolap alınmasa bile beşik araba puset ve bu saydıklarım mümkün değil 3000tl tutması.
hepoyleolurzaten Tosbikbiranne ben 1 2 ay önce gereken herşeyin listesini hazırladım. Bebek odasını kayınbabam aldı sağolsun, listeden de kayınvalidem ve görümcem kendilerine birkaç birşey seçtiler onları alacaklar. Bizde bu hafta eşimle diğer eksikleri tamamlayacağız bizim harcamamız yaklaşık 4 bine yakın tutacak sanırım 🤷🏻♀️
Nazennn Valla ben hamileliğimi öğrendiğimden beri alıyorum. İndirim ve kupon kovalaya kovalaya almaya çalışıyorum. Aksi takdirde masrafların içinden çıkamazdım. Baya araştırarak kaliteli şeyleri uyguna almaya çalışıyorum. Henüz daha 16. Haftadayım haliyle birçok eksiğim var ama aldıklarım şu şekilde. Depend 9lu emici kilot 30 Temizleme pamupu 2 paket 60 ‘lı 12 Kulak çubuğu 4 paket 18 Lansion göğüs ucu kremi 56 Otribebe 10 lu uç 15 Xaomi Sıcaklık nem ölçer 55 Babyjem küvet 63 Katlanır kova maşrapa 56 Hm elbise 25 Hm 2 çıtçıtlı badi 44 Hm 3 üst 44 Hm tayt 20 Lansinoh 160 ml 1 numara Biberon 28 Babyjem Fırça tarak 15 Babyjem Tırnak makası 10 Babyme 10 lu Alt değiştirme pedi 51 Babyjem Yıkama süngeri 15 Özdilek battaniye 43 Penti Emzirme atleti 20 Nuk su termometresi 10 tl bir beşli hastane çıkışı 40 tl Babyjem reflü yatağı 80 tl emzirme minderi 33 tl english göme nevresim takımı 70 tl 0-3 ay 3-6 ay karışık 6 tane falan tulum aldım e bebek indiriminden. Tanesi 17 ye falan geldi yanlış hatırlamıyorsam Bim den ve e bebekten de uygun fiyatlı birkaç zıbın aldım
emiras59 mothers_baby2021 hiç bırakmak istemiyorum son zamanlara ama daha beşik dolap alamadık diye eşyalarına hiç dokunmadım :( haftaya alacağız inşallah 30. Haftada hazırlarım 😊
biyologelif Benim 1500 ama yatak araba kıyafet vs yok. Kişisel temizlik bakım malzemesi, 1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane çıkışı,3 yelek , kapı süsü ve magnete verdiğim para bu. İlk kızımdan kaldı her şey bu rakam bile bence çok fazla. İnanılmaz pahalı her şey
Cihansuzan Tosbikbiranne Ben daha başlardayım ama sağlıkla ilerki zamanda Başlayacağım Aileler heyecanlı hepsi ne alalım diyor Şimdıden söylüyorum kimse bana altın getırmesin kız kardeşime erkek kardeşime anneme babama eşimde kendı ailesıne altın yerine bebeğin eşyaları bölüştürüyoruz Ne istediğimizi yazıyoruz ilk bebek oluncada hepsı tamam dıyor bakalım artık 😂 Kıyafetler odası kalacak sanırım sadece tabıkı herseyın hayırlısı sağlıkla doğsunda hepsı olacak Ama çok güzel bir alışveriş koşusturmasıdır emınım