Ben kıyafetlerle başladım açıkçası o 10 lu 15 li hastane çıkışlarını almadım hem çok pahalı hemde gerekli görmedim 5 li hastane cıkısı ekstra zıbın battaniye falan aldım bi kısmını e-bebekten bi kısmını civilden bi kısmınıda bime a101 e gelen çok güzel bebek eşyaları oldu onlardan almıştım açıkçası bebeğin yediği helal giydiği haram eskilerin deyimiyle kıyafete çok yatırım yapmadım ☺️ Lohusa peki,depend,ıslak mendil,bebek bezi prima premium sadece 1 paket aldım bebeğin dolap askıları,philips avent ultra air night emzik 2li,tommie tippee biberon kolik bebekler için,alt açma bezi kullan at bunları kıyafetlerle birlikte aldım düz hesap bin lira tuttu bununda sebebi e bebeğin %50 indirimi vardı şehrine özel ondan faydalandım 35-30 liraya battaniye ve müslinleri geldi nerdeyse çok ucuzlamışlardı.Eminönü havuzlu han bebek çeyizden bebek arabası ve pusetini aldık 2 bine odasını aldık büyüyen yataklı caplombaa marka kesinlikle bakın derim bütün maskoyı gezmiş biri olarak söylüyorum çok kaliteli ürünler ve ben teşhirden aldım ürünü 11 bin civarıydı 5 bine aldık etti 8 bin 😅 kapı süsü çikolatası cibinliği hediyelikleri hepsini ben kendim yapıcam malzemelerde 1 lira tuttu etti 9 bin daha kişisel bakım ürünleri valiz bebek çantası vs onları almadım ha bide hastanede çekim var o da 800-1000 doğum parası 7000 bin pandemide çocuk doğurmak baya masraflı velhasıl😂