Shnern Yamacin-Annesi bence çok erken ben bebek arabasını doğumdan sonra almistim . Ayrıca çok büyük olanları tavsiye etmiyorum pratik olanlar bence daha kullanışlı geliyor
Akrepbebek Yamacin-Annesi 26 haftaligim hala hiç bir şey almadim emzik ve 2 zibin dışında🙈 na zaman alacam Allah bilir😂 erken olmuş sizinki ama heves işte. Sağlıklicakla bebisinizj kucağınıza alip bindirirsiniz inş 🤲
Aysenurctn32 Yamacin-Annesi 23 teyim 30 a kadar almayı düşünmüyorum ama tek sebebi evde kalabalık yapmasın diye 😄
Yamacin-Annesi Aysenurctn32 görünce çok mutlu oluyorum ben hep fazla fazla olsun diye düşünüyorum ama 😅
Aysenurctn32 Yamacin-Annesi Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bunlar güzel şeyler, kimseye kulak asmayın 😊
Asil_Egem Yamacin-Annesi kız daha bismillah bide en büyük ihtiyaçlardan birinden başlamışsın bari ufak tefek şeylerden başlasaydın ben 32+2 haftalığım daha almadım bebek arabası😂😂😂
Asil_Egem Yamacin-Annesi öyle yaaa inşallah güle güle bindirmek nasip olur canım ama evet insan gerçekten dayanamıyor almadan🥰ama almakta gerçekten iyi olabiliyor çünkü herşey çok pahalı bianda çok yıpratıyor 🥰
Sevgikaya1525 Yamacin-Annesi inşallah kuzum ama sende iyi yaptn cnm insan duramıyor hemen herşey olsun ister risk konusuna gelince gebeliğin ber haftası risk ztn sağlıklı bir şeklde kucağına alırsn inşallah hayrlısıyla kullan cnm
marbling10 Yamacin-Annesi doğuma kadar ne modeller çıkardı, biraz acele etmişsiniz. Büyük şeylerde biraz beklemek en güzeli bence ama hayırlı olsun güle güle kullansın almışsınız artık☺️🤭