VMS 23 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor memede uyuyor ayırdığımda ağlıyor yataktan çıkamıyorum artık bu durumdan çok bunalıyorum gazı da var emzik asla kabul etmiyor ne yapabilirim?
gizembickici VMS 40i cikana kadar bebek memeden ayrilamiyor maalesef bizde oyleydik. Emzik vermem hayatta derdim ama 17. Gunde canima tak etti emzik vermistim🤦
VMS Esraali 40 ı çıkınca hemen düzelir mi gece uykusunda bile emiyor yatağına yatıramıyorum emmese de ağzında istiyor
anakonda Eski9 benim kızım da 12 günlük sarılıktan zor uyanıyorlar 1 saat uğraşıyorum uyandırmak için zar zor geçiriyoruz sarılığı üstelik sütüm de çok yeterli değil
Eski9 anakonda uyandırmayi geçtim zaten zor uyanıyor birde memede 2 çekip tekrar uyuyor çok yorucu gerçekten
VMS gizembickici ben de emzik istemiyordum ama zor bir doğum gerçekleştirdim sonrasında 23 gündür uyumadım nerdeyse artık ayakta kalmaya dermanım kalmadı bu kadar emen tek benim bebeğimmiş gibi hissediyorum lohusalıktan da olabilir
gizembickici VMS emin olun sizinki degil bir tek😊 bende boyle dusunuyordum yani hic mi ayrilmayacak memeden diye. Artik yemek bile yiyemez olunca emzik verdim istemeye istemeye Ama cok buyuk rahatlik oldu benim icin
Hmsrqw VMS yüzüstü yatırmayı denediniz mi. Benim kızım 1 aylık ve doğduğundan beri yüzüstü yatırıyoruz çok rahat güzel uyuyor,pışpışlayarak öyle yatırmayı deneyin