Merve_akp damlaozsoy ay nasıl dayanıyosun benim son son 20 gözüküyo ama hiç takatim gücüm kalmadı dayak yemiş gibiyim gel artık oğlum diye ağlayasım var
Sevalko Seymamuge benim de sabah nişanım geldi, benim düzensiz adet sancılarım var. Kaç haftalıksınız? Var mı bi belirti fln??
Sevalko DuyguA benim sabah hafif pembe renkti, akşam da sarı renkte parça parça geldi zaten.. şimdi hafif hafif regl sancıları var inş dopum yakındır
DilayyEcr Minecnbs benimde son 28 ama bugun bel ağrısı çatı agrısı ne ararsanız var ayrıca çok Kasılmam var sancı mı bilmiyoum ilk gebeliğim sizin belirtileriniz neydi acaba
_Cansu_ Arzuska bana da kalsa hemen şimdi doğurayım diyorum ama benim elimde değil keyif bekliyoruz resmen 😂
Arzuska _Cansu_ her adımda squat yapıyorum eşim gülüyo😂 bi doğurup rahatlasak sağlıkla hepimiz🙏🏻 Siz benden önce doğurursunuz ama olursa bişey dualar edin bizede nolur 🤣
_Cansu_ Seymatatogluozkin erken daha yapmayın ben sancımın doğum sancısı olduğunu anladığımda yapmıştım
_Cansu_ Miumiu sıcak su candır açılma yapıyor ben sancım başlayınca ilk gebeliğimde doğum sancısı olduğunu anladığım an banyoya koştum leğeni sıcak suyla doldurup içine oturdum hastaneye yatış yaptığımda 9cm açılmam vardı doktorlar çok şaşırmıştı
Miumiu _Cansu_ Sancım tam anlamıyla olsa onu da deneyeceğim😅 Her gün duşta sıcak su tutuyorum ama bakalım🤷🏼♀️😂
_Cansu_ tugbaoztrk sakın kalabildiğin sürece korkulacak hiç birşey yok sonunda cenneti kucaklamış oluyorsun 🥰