Ceno zeytinkiz evet bende öyle düşünüyorum yardım edecek çok kişi yok yani ailem şehir dışında yaşıyor ben farklı bir yere gelin geldim sadece eşimin ailesi var burda fakat şuan başlarsam kendim yaparım herşeyi diye düşünüyorum
Berraeva Nelmali Ay hem de nasıl ütü yaparken ben baygınlık geçirdim tansiyonum düştü resmen yere yığıldım
Berraeva Ceno 31. Haftada başladım bitirdim çok şükür. Çok sıcak havalar ve daha fazla agirlasmadan kesinlikle yapın en azından kafanız rahat olur
MineLule Ceno 31+2 deyim bugün yerleştirdim eşyaları. Doğum çantamın da bir kısmını hazırladım hava çok sıcak çıkıp eksiklerimi alamıyorum ağırlaşıyorum günden güne
Ceno MineLule evet bende 31 oldum Başlayacağım yıkayıp yerleştirmeye bakalım Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Masalimiz28 Ceno 30. haftada başladım herşeyi yapmaya şuan 35 haftalığım ve birşey yaparken çok zorlanıyorum bence yapmaya başlayın daha sonra çok zorlanırsınız
AylinCk Ceno bende 32+3 üm canm iki gündür yıkadım bugünde ütüledim bence geciktirmeden yap derim haftalar ilerledikçe daha zor oluyor ☹️
MineLule AylinCk Bebeğin çantasını hazırladım, beşli takimlardan beş tane ince orta kalın üç adet battaniye bez ıslak mendil biberon kağıt havlu kirli poşeti. Şimdi kendi çantamı hazırlayacağım.
Daniay Ceno Ben 33. Haftamdayım bugün başladım şu an bile ütü yaparken mahvoluyorum sıcaklardan bence erken başlamanız daha iyi 🌸
sumlifee Ceno ben 22 haftamdayım mobilyam 2 gün önce geldi ve eşyaları hep hurcdaydi ayak altında durmasın yıkadım utuledim kaldırdım dolabına , ama baya zor oluyormuş ☺️