Sudeeee Kızlar her gün bebeğim güzel hareket ediyordu bugün bu saat oldu daha hiç hareket etmedi iki çikolata yedim sola yattım hala hareket etmedi böyle olan var mı ?
Zeyyyn Sudeeee gün içerisinde değil de gece yada sabah hareket ediyor benimki yorulursam daha azalıyor
bebisim-_00 Sudeeee 25 im bende. Öyle şeyler bende yaşadım korkma eder uyuyordur kuzu. Bende idrar yolu enfeksiyonu yüzünden fitil tedavisi görüyorum. İçim ezik resmen gece alttan koyunca gündüz hareket etsin diye gözüm hep bebekte
Mrc34 Sudeeee ilk zamanlar düzenli olmaz diyorlar. Doktorum bana tatlı bisiler ye sola uzan 2 saat içinde hareket etmeli demişti deneyin İsterseniz
Melamial Yorgun musun canım aynı haftadayız çok yorgun olduğumda bende de oturana kadar hareket etmiyor hep uyuyor🤷🏻♀️
Sudeeee Zeyyyn yorgun da değilim canım yaaaa uyuyordur diyorum belki dokunuyorum seviyırum ama tık yok
Zeyyyn Sudeeee 😂 dokununca benimki hiç cevap vermiyor çoğu uyuyorlar zaten merak etmeyin eder hareket
Nzlozkn Bende 23 haftamdayım kafasına göre bazen ediyor bazen etmiyor doktorum bu haftalarda uykuya düşkün olur korkma dedi