BlueButterfly 23+5 im midemde sanki volkanlar kayniyor patliyorrr oluyorum ilk defa böyle bisey yaşıyorum 3 gündür geçmedi geceleri özellikle yatırmiyordu bu gün bütün gün mahvediyor çözüm bulun lutfen
AsenaEmre BlueButterfly canım bugün 4. Gün 4 gün önce sabah kalkar kalkmaz bir tatlı kaşığı tahin yiyorum 3o dakika sonra kahvaltı yapıyorum bugünde dahil baharatlı bile yesem yanmam olmuyor dene istersen
Zeynep2009 BlueButterfly hamur işi baharatlı yicekler ve asitli içecek tukettigimde çok fena yaşıyorum. Ilık süt içiyorum faydası oluyor canım 23+2 benimde
Miase BlueButterfly benim daha yanmalarım başlamadı eğer başlarsa bunları bunları yap dedi 😌 salçalı baharatlı çay kahve bunları tüketme dedi tüketirsen de bebeğe zararı olmaz ama yanma acısı çekersin dedi
BlueButterfly AsenaEmre deneyelim bakalım onuda baharatsizda hic birseyin anlamı yok gibi geliyo sanırım benimde artık ara vermem lazım
Rumeysare 37 haftadayım neler yaşadım bu mideyle bir bilsenn soğuk süt içiyorum bazen ılık içiyorum biraz kesiyor yanmayı doktorum rennie çiğneme tableti verdi bi tek o işe yarıyor bende tavsiye ederim 🙏
BlueButterfly Miase baharat çok tuketiyorum çay kahve değilde inşallah yasamazsinda ilk defa başıma geliyo oluyorumm