Merhaba hanimlar. Bir derten muzdarip. Lutfen doktora gidin demeyin gittim ve ciddi bir sorumsuzlukla karsilastim. Yurt disinda yasiyorum ve cumartesi gunleri kadin dogum uzmanlari kapali klinikleri yani. Simdi derdimi soyle anlatim belki yardimci olabilirsiniz. Adetime 9 gun varken pembemsi lekelenmeler basladi adetim basliyor zanettim 1 2 3 derken bu sure 7 gune kadar uzadi adet oldugunu dusunmedigim icin acaba hamileyim diyerek 5 gunde test yaptim negatifti sonra 7 gunde tekrar yaptim ve ogleye dogru yaptigim test silik cizgi halinde cikti ve doktoru aradim gelin ordada test yapalim dediler. Ve ordaki test negatif cikti negatif cikma durumunda doktor yardimcisi asla testimi postifi olarak görmedim ben erken gebelik testi yaptim ona normal anlatmaya calistim kontrol yapılmasıni istedim doktora sordum normal dedi diye diyerek beni basindan salmak icin elinden geleni yapti sinirden deliye dondum ve ciktim gittim. Eve geldi artik pembeden ziyade kana donmeye basladi aksam bi test daha yaptim erken gebelik testi ve negatif cikti bu seferde. Artik 8ci gundeyim ve kanama halini almaya basladi az geliyor ama kanama yani ara ara agrilarim ogluyor rengli arisi gibi ve hic bir sekilde ped kulanmadim normal ped gunluk ped hep yeterli oldu. Simdi size sorum neden kaynakli olabilir mu ne olabilir neden boyle oluyor bir bilgisi olan lutfen yazsin. Pazartesi baska bir doktoru aricam. Teşekkür ederim