Caglaap Kizlar merhaba 18 hf hamileyim.Denize havuza giriyorum doktorumda birsey demedi.Tabii ki havuz klorlu.Fakat sorum su dalmak bebek icin zararli okur mu? Bir yazi okudum ve korktum sudan cktim, cevap alacagimi bildigim icin hemen buraya yazdim.Cevaplarinizi bekliyorum.Sevgiler.🥰
Lulemom Caglaap dalmaktan kastın tüple dalmak falan mı yoksa yüzerken kafanı daldırmak mı. Doktorun girebilirsin dediyse girebilirsin ama havuz temiz bi yer değil. Enfeksiyon kapabilirsin, suyun içinde bir sürü ilaç var sadece klor değil. Ben 32+4 deyim. Doktorum denizi de yasakladı. 30dan sonra önermiyorum tuzlu su basınçla mukusu sökebilir erken doğum olabilir diye. Ama senin haftan ileri değilmiş. Doktorun sorun görmediyse rahat ol
MercimekannesiN Caglaap canım bende bugün sordum doktoruma denize gir ama tenini iyi Koru dedi, havuz kesinlikle olmaz enfeksiyon kaparsan çok uğraşiriz çok tehlikeli dedi. Girme havuza. 29 haftaliğiz bizde
Lulemom Caglaap eşimin ailesinin evinde havuz var. Kendiler giriyo sadece yani. İçine neler koyuyolar. asit bilmem neysi, klor , yosun önleyici, ph düzenleyici falan sayıyolar bi sürü şey aklıma gelen bunlar. Ben orda gördükten sonra havuzdan soğudum 😄
Elcnbykckr Banada doktorum havuzu önermedi denize girebilirsin ama dikkatli bir şekilde dedi ve mayon uzun süre ıslak kalmasın değiştir kurut dedi. İdrar enfeksiyonundan dolayı