Littlebaby Alp-2806 cok gecmis olsun cok uzuldum 😔 benimkide 1 hafta gerilemisti gecen hafta gittigimde yani hic buyumemisti onceki gittigim muayeneden sonra ama kalp atisi vardi,simdi tekrar gidecegim haftaici ama korkuyorumda kotu bisey duymaktan
Ozgu_momy Littlebaby 30 haftalık hamileyim hiç bir zaman mide bulantısı kaşık ağrısı mide yanması vs vs hiç bir belirti yaşamadım , herkes aynı şeyleri yaşayacak diye kendinizi koşullandırmayın psikolojik olarak çok yıpranırsınız çünkü daha başındasınız yolun
Alp-2806 Littlebaby hayırlısı olsun inşallah 🥺 kuru yaprağa can veren rabbim beklenmedik şekilde yoluna girmiştir belki♥️
Alp-2806 Littlebaby Kürtaj oldum aynen ama korkulacak bişey yoktu ağrı felan da olmadı sonrasında 🤷 anestezi verildi çünkü
Tugbaa2937 Littlebaby herkez de aynı belirti olmuyor, benim de 10 hafalikti kalbi atmadı için kürtaj oldum. Ama hiçbir belirtim yoktu. Ne kanama ne ağrı o yüzden sen hiç bekleme tekrar randevu al ve git insaAllah hiçbir sıkınti yoktur
Avokadoo @Alp-2806 benim ablamin ilk bebekte oldu. Doktor biraz skinti gordu 2gun sonra cagrdi orda iyi dedi buyumeye devam edio dedi 2saat sonra baska doktora gittiginde kalbi durmustu ama sonrada hemen kanamasi basladi. Dusuk yapio olsaniz kanama da baslar.
Alp-2806 Avokadoo hiç alakası yok bence bebek 3 hafat öncede kalmış ama benim kanama felan hiç bişey yoktu herkeste aynı belirti olmuyo demekki
Avokadoo @Alp-2806 gelisimi ablaminda 2hafta oncesinde kalmisti ama kanama kalbi durduktan sonra basladi diorum. Keske okudugunuzu anlayabilseniz millete cemkirmek yerine.
Alp-2806 Avokadoo banane sizin ablanızdan Allah’ım ya ben kendi başıma geleni anlatıyorum her vücut aynı tepkiyi vermiyo anlaşılan Allah Allah