Eryener93 Göğüs kremi, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, yüzey temizleyici, biberon temizleyici, gibi 2 markadan önerileriniz nelerdir
Kediannesi123 Eryener93 incia hayvanlar üzerinde deney yapan bir marka olduğu için siveno dan yana kullandım tercihimi
Taze_gebe Eryener93 ben siveno alanlardanim. Ama incia hakkinda olumsuz bir yorum okudugumdan degil. Birini secmem gerekiyordu. Deterjanini aldim bebek icin cok hafif kokusuz memnunum🌸
Lulemom Ben siveno aldım herşeyini. En bilindik yaygın olanı o diye. İncia da temizmiş ama henüz yeni yeni çıktı diye güvenemedim.
Taze_gebe Eryener93 henuz kirletilmis camasirda kullanmadim pazartesiden sonra insallah🙊 ama kimyasal icermediginden ve bitkisel oldugundan zor lekeleri cikarmadigini biliyorum.
rosatue Eryener93 lekeler için ayrıca leke çıkarıcı alabilirsiniz baby&me içeriğinin temiz olduğu söyleniyor. Ben de sivenoya ek olarak onu aldım 😊
Eryener93 Taze_gebe evet öyle diyorlar bide leke çıkarıcı araştırmaj lazım Green markanınkini öneriyorlar ondada
selnaz Eryener93 malesef lekeleri çıkarmıyor 😣 Bebek deterjanlarınin geneli çıkarmıyormus katkısız oldukları için
Taze_gebe Eryener93 evet onu da biliyorum onun da deterjani aldim iki tane yani siveno ve greenclean var ama leke cikarici almamisim🙊
rosatue Eryener93 greeninkine lekeleri çıkarmıyor demişler genelde. Burada kullananlar vardır mutlaka ama yorumlarda memnuniyet düşüktü. Deterjanını seviyorlar da leke çıkarıcısını I ıh 😂
Eryener93 rosatue yaaa bunu söyediğiniz iyi oldu, o zaman şuan ki bakılacak hedef baby me ninki oluyor🙈