LalinMom Cemyaren Covid testi kuralı Hastaneden hastaneye değişiyor. Memorial de kızımın doğumunda 2950 ödemiştik , hamileyim yine aynı hastaneye gidiyorum 3500 olmuş .
Seymamuge Cemyaren 9 bin sezaryen 1.5 epidural 750 lira spinal. Hasta covid testi 250 refakatçi 350 idi sanırım
teachervera canserko Ya ne kadar uygun 🥴benim hastane sezeryan 6 bin isteğe bağlı 10 bin. 30 yıllık eski pis hastane. Sırf doktorm iyi diye bırakamadım
Mom789 Test zorunlu dendi bana yanımda kalana ve bana test yapıldı epidural yapıldı toplam 14bin tuttu hersey
canserko teachervera fiyatlRı görünce valla uygun evet :)) il de yaşıyoruz tek bi tane özel hastane var o da böyle :)
LalinMom zhlgs Doğudaki şubesi olduğu için bu fiyat bir de kurum indirimimiz var memur olduğumuz için . Yoksa batıda bu fiyata mümkün değil Memorial de doğum yapmak . Batıda ki şubelerinde 10 binden başlıyor
Asyamira Cemyaren 3500 TL bir gece kalma, doğum öncesi covid testi ve bebeğin ilk kontrolleri topuk kanı vs. dahil
Gonul_enes Cemyaren 2500 sezeryan 1750 tuplerimi baglatmam 4250 ama artarmi bilmem daha ben 30.haftamdayim
Luckymom myylittleebabyy şaştım kaldım ya normal doğumda sen doğuruyorsun zaten niye 5 bin istiyor bunlar