Ayse-24 Zeyzeykr bana 12 haftada Kıza benzettim dedi 18 de %80 kız dedi. Bende burda ki hikayeleri okuyunca detaylıyı beklemeyi tercih ettim. 22 hafta da detaylı da kesinleşti kızdı. Bence sizde bekleyin
Ozgu_momy Zeyzeykr 16. Haftada öğrendim , doktorlar genel olarak zaten 14-16 gafta öncesinde net bir şey söylememek adına yorum yapmıyor .
Pinaralper Zeyzeykr evet benımde 12 de bellıydı ama yınede emın olma dedı doktorum benımde erkek ondan genelde cıkıntıdan kaynaklı erkek bebekler erken bellı edıyor
Papatya55 Kizlar bebeğimin bu görüntüsü bacakmi yoksa başka birşeymi kusura bakmayın bilmiyorum doktorada soramamdim utandim sizce bu ne
Zeyzeykr Papatya55 kola yada bacağa benziyo sanki daha çok kol gibi geldi bana pipi olsa bu kadar büyük olmaz bence
Papatya55 Zeyzeykr cinsiyet kiz denildi 12 haftada 15 haftada göstermedi yüz üstü yatmiş bende bacak sandim ama normal mi ben ilk defa yaşiyorum ilk hamileliğim birde bebeğim bu şekilde yatiyor doktor nıormal dedi ama insanin içinde bır kurt işte
Zeyzeykr Papatya55 kızın yüzüstü yatmayı seviyo demekki 🤣🤣bende çok severim öyle yatmayı✌️senin ultrason çok net gösteriyo ,,bende bugün gittim ultrason görüntüsünden pek bişey anlamadım
Papatya55 Zeyzeykr annesi gibi bende çok severim yüzüstü şuan bile yatiyorum ama artik doktorumuz yan yatman lazim dedi karnim şişti 😂 ultrason makinesinden değişir bende önceden gittim başka doktora görüntü çok kötüdü doktorumu değiştirdim
Zeyzeykr haziranin25i ben heycanlanıyom ya illa 20. Haftaya kadar beklerim herkezinki hemen belli olsun🤔😁
tugbakaragul Zeyzeykr canım 12. Haftada cinsiyet belli olmaz. Cinsiyet oluşmaya 12. Haftada başlar. Netleşmesi için 16-17 beklenir. Ama 14-15 arası tahmin edilebilir. 😊 Henüz erken yani, birazcık beklemen gerekiyor 😊