Ayskem Henüz olmadım merak ettiğim bi husus var kıyafet olarak pantolon giyiniyorum muayene esnasında komple çıkartmak mı gerekiyor yada o gün ne giymiştiniz ?
Sevalko Ayskem ben elbise giydim o gün çamaşırımı çıkardım elbisemi yukarı kaldırarak çatala oturdum. Daha rahat olur en azından altım çıplak kalmadı soyunup giyinirken.
ideemirel Ayskem komple çıkartıyorsun tabii altını bende tayt giymiştim bı sıkıntı olmuyor çıkarıp sandalyeye bıraktım elbise giysem tabii daha rahat sonuçta son aydasin belki haraketlerin kısıtlanıyor
Mom789 Ayskem bende pantolon giydim çatı muayenesi oldugu günlerde beni çatala cikarmadi ultarason için yattigim sedyeden kalkmadım pantolonuda dizime indirdim bacağımı dizden kırıp actim zaten doktor bakmıyor bile bakmadan hemen muayene edip bırakıyor
Denizkara Yani altını komple çıkarcaksınki yapacak muayeneyi ben elbise giyiyorum hava sıcak olduğu için çatı muayenesinden dolayı deil zaten orda çıkarmana müsade ediyolar
Seymamuge Ayskem persembe günü oldum vajinal muayene çeşidi o da tamamen çıkartıyorsun ve asla korkmayın hiç acımıyor burada şehir efsanesi yapmışlar doktor yavaştaysa bakıyor ve parmağına jel sürüyor
Huzurmelegim_28 Ayskem çatı muayeneainde altını kopmle çıkarıp çatıya yatıyorsun üstüne bi örtü veriyorlar korulcak bi durum yokk hemen bakıyor uzun sürmüyor
Ayskem Teşekkür ederim elbise normalde giyerdim ama hamilelikte kilo aldığım için elbiselerden yana sıkıntı yaşıyorum pantolonlada nasıl olur diye bilmediğimden sormak istedim
Denizkara Ayskem evet bende kahve sümüksü bi akıntı oldu iki kere çatı oldum birinde bi hafta sürdü diğernde 4 gün kadar
Smy238 Ayskem pantolon gömlek kapalı olduğum icin gömleğim pantolonu çıkarınca kapadı özel bölgemi hemen de örtü verdiler ayrıcada muayeneden sonra kanamam açılmam olmadı 😁 doğuma iki gün kaldı gelen giden yok