Pembe_duslerr Deletedmom93428 kel olsun doğumdan sonra uzamıcak mı kız saçı Allah seni😅 Ayrıca mide yanması vs ile alakası yok kızımda bir kere yanmam olmadı kızım kapkara saçlı dogmustu❤️
Miumiu Deletedmom93428 Ayy kız ben 38+6 yım gram ne mide yanması ne bulantı ne ağrı çektim😂 Keltoş oğlum benimm diye seviyorum hahahah😂😂
Sevgikaya1525 Deletedmom93428 😂😂hahaha tabiki öyle canları saolsun ya ne olcak kel oğlan kelek oğlan olcak😂
Deletedmom93428 Sevgikaya1525 kız ben zaten bebek yıkamaktsn korkarım gözğne kulağuına girer su falan diye iyi işte kel olcak daha kolay işim🤣🤣
Sevgikaya1525 Deletedmom93428 😂😂😂hahaha benim gibi düşünen birini buldum😂ben de böyle derm dalga geçerler benle herkes
Mom0871 Deletedmom93428 utanmıyor musunuz bu nasıl soru insan evladı kel olacak diye düşünür mü ne terbiyesiz bi zihniyet ayıp be ayıp edoş hanım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Deletedmom93428 Mom0871 Allah cezanı vermesin🤣🤣 ya hanımefendi lğtfen saygı duyun ben kel olcak diye şimdiden saç ektirme randevusu aldım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Deletedmom93428 Sevgikaya1525 benle de geçiyorlar ama umrumda değil napim ya çocuk su yutarsa falan🤣🤣
Sevgikaya1525 Deletedmom93428 😂ay hiç sorma bide ailem yanımda değil çok korkuyorum yıkamaya 😂eşimde korkak bakalm kesin çocuk bizi yıkar der dur siz beceremiyorsnz😂
Zezeeeyyldrm Deletedmom93428 valla benim abşamın midesi hiç yanmadı oğluşu keldi benimki baya yanıyor şurup içiyorum benimkide bence saçlı olacak 😊