Ozgu_momy DuaElf Allah askına niye mideniz bulansın diye bir şeyler yapıyorsunuz ? Demek ki bir süre oldu ve geçti siZin bulantınız ne olur şöyle şeyler yapmayın …
gulin-35 DuaElf hıc bır belırtı yasamadan son haftamdayım herkeste olmaz mıde bulantısı gogus hassasıyetım bır ay sonra yok oldu normaldır
cigdemmacr DuaElf ben 13 haftalığım hiç kusmadım canım 9. Haftada yumuşatıcılardan tiksindim okadar herkesin farklı olur hamileliği sakın kendine stres yapma pozitif düşün 😊
Aycan1 DuaElf cnm illa mideniz bulanmasi gerekmiyo her hamilelik farklı olabiliyo bazilarinin 9 aya kadar bile bulantısı oluyo bazı hiç olmuyo da doktora gidip göstermedinmi kendini eğer kalkıp atışını falan duyduysan keseni gorduysen hiç sorun yok
yigitegenin_annesi DuaElf 😂😂ay çok güldüm insan midesi bulansın diye çabalarfa bulunurmu bende senin gibiydşm 10.haftaya geçtim bir mide bulantısı ah anlatamam ilerleyen haftalarda miden bulanır belirtiler kendini gösteriri bu günlerin kıymetın bil ı
DuaElf yigitegenin_annesi hahaahah burda yazılanlardan sonra şükrettim bulanmıyo diye 😂 bi anda kesilince korkmuştum bulantım. Ama olabiliyor muş inşallah geri gelmez. Sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza 🤗