SevdaSezer valla özel hastaneden farksızdı. Kötüleyen insanlar neyle karşılaştı bilmiyorum ama size kendi doğumumu anlatayım. Bebeğimin hareketi yavaşladığı için 1 gün serviste yattım özel hastane gibiydi yemeğim odama kadar geldi televizyon izledim yan gelip yattım resmen. Ertesi gün fitille doğum başlatmak istedi doktorum kabul ettim. Doğumhaneye indirildim. Doğum odası bana özeldi orda da aynı şekilde TV, kendine ait tuvalet banyo, plastes topuna varasiya herşey vardı. Ebe geldi halimi hatrımı sordu canım bitanem diye ilgiliydi tüm ebeler. Muayane etti ve fitili bıraktı. Arada sırada beni muayene etmeye geldiler. Yanıma 1 kişi almayı kabul ettiler ben annemi istedim. Sancılarımı annemle beraber çektim. Görevli biri havlu getirdi 1 saat duşta vakit geçirdim. Odam da yürüdüm egzersiz yaptım bazen yattım dinlendim derken doğumum başladığını hissedice ebelere haber verdik burda tek kızdığım konu şu biraz rahat davranıyorlar sürekli doğum yaptırmaya alıştıkları için. Ben doğumum başladığını söylüyorum onlar gayet rahat tamam bekle gelicez falanlardi. Senin kadar panik olmuyolar yani işin açığı. Daha sonra 3-5 ebe geldiler bana tarif ettiler şöyle nefes al böyle ıkın gibi. Ben korkuyordum bebeğime bişey olmasın diye ağladım mesela o kadar iyi davrandılar ki. Korkma bak burda çok kalabalık bı ekibiz, donanımlıyız sana veya bebeğine bişey olacağını hissedersek hemen sezeryan yaparız endişelenme falan. İçim rahatladi resmen. Neyse ki bebeğim sağlıklı bı şekilde doğdu. Kucağıma verdiler. Eşini çağıralım kordonu kessin falan dediler ben istemedim eşim beni o halde görmesin diye. Neyse bebeğimi yanımda muayene ettiler giydirdiler benimle muhabbet ettiler dikisimi öyle attılar falan. Bebeğimi kucağıma verdiler annemi ve eşimi içeri aldılar 2 saat her ihtimale karşı bu doğum odasında yatmami daha sonra servise cikaracaklarini söylediler. Sonra görevliler ve eşimin desteğiyle kalktım ve servise çıktık. Refakatçi olarak annemi istedim yine ve annem beniml kaldı. İsteyenin eşi de kalabiliyor. Eşim eve gitti. Ben geç saatte doğum yaptığım için 2 gece yattım hastanede. Yani devlet devlet diye herkes gözümü korkutmuştu ama ben çok memnun kaldım. İnşallah doğum yapan herkes iyi merhametli insanlarla karşılasir