zyn__ Merhaba bebeğinde kordon dolanması yaşayan var mı? bir sıra dolanmış bizde acaba normal doğum olmasını etkiler mi
Fatnurdn zyn__ merhaba 38. Hsftamdayim ve 34. Haftadan belli noynumda 2 kordon vardi gecen hafta birisi çıkmış dedi doktorum ve suan nofmsl dogumu bekliyoruz 🤗 herkezde ayni olmaz tabiki buma kordanin sıktığı konusu varsa o karar verir
Kuyumcu zyn__ 30 da 2 kere dolamıstı 35 denıkısınıde cıkardı ama ıkı kordonla bıle normal dogum yaptırılıyor dıye bılıyorum bır sıkıntı olmuyor sanırım
Demetslt zyn__ doktorum etkilemeyecegini söylemişti 3 tur dolanmadan sonra sezeryana alıyorlar. Bizde de vardı dolanma cok şükür attı boynundan
LalinMom zyn__ kordon dolanıyken normal doğum yaptırmak çok riskli ben o riski almadım. Kalp atışı zayıflayıp kalbi durabilir.
Taner91_zemine Ben ilk oğlumda kordon dolanması vardı normali denedim suyum falan geldi sonra doktor bebek boğulmak üzere diyip sezeryana aldı
Taner91_zemine zyn__ bana suni sancı verdiler hem serumla hemde fitil ile iki bir olduğu için çok zor oldu sezaryan o yüzden hiç koymadı ertesi günü ayaklandim temizlik falan yaptim
Elif0712 zyn__ iki tur dolandi kalp yavaslayinca sezeryana alindim dr yol gosterir bu konuda ama bnm bebegim kanalada inmedi
Umida Yok bebek gayet ıyıdı kalb atışları bır sıkıntı olmadı Allahım her keze sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin