Benaytemel Ablay26 Ümit hastanesi murat şenol dokrorumu cidden çok seviyorum çok da iyi biri doğum hikayeleri hep olumlu
Rumeysare Rumeysare Benaytemel Merhaba Aynı doktora gidiyormuşuz sabah kontrolüm vardı 14 ü ile 21 arası tut kendini doğurma dedi izne çıkıcakmış malesef benide korku sardı ya 😏
Ablay26 Benaytemel duymuştum doktoru evet kuzenimde doğumunu o doktorda yaptı ama hastane fiyatları çok fazla
eminedlmnn Ablay26 çok fazla baskı var sürekli tuvaletim varmış gibi ama aslında yok nst de sancı çıktı ilkinde 100 lerde ikimcisinde 50 60 larda ama ben hiç hissetmiyorum bir de karnım çok sert
Gullukarakus Mavis40 gecen haftaya kadar sezeryan dıyırdum suan normal istiyorm cunku bebiş normale elverıslı gıbı
Zeynebakman Son 27.😍 Hiç bi belirtim yok. Sancım falan hiç yok. Kasılmalarım yok. Aşağıya baskı yok. Sadece ayaklarım şiş. Allahım bizim kız gelmeyecek galiba.🤦
eminedlmnn Ablay26 he bir de rahimde yumuşama var dedi doktor ama açılma yokmuş haftaya gelir falan dedi ama bilemiyorum
Ablay26 eminedlmnn Rabbim yardım etsin hepimize az kaldı biraz sabır bol dua ile geçecek bu günler de 🌸
Gupssse Kafamda deli sorular var benim son 12 gun .binanın dış cephe tadilatı ne zaman bitecek camlar her yer berbat sinirleirm bozuldu iyice. Korona testi Allah korusun pozitif çıkarsa dr almiyormus(özel hastane) zaten riskliyim şimdi de endişeli gergin;(
Merve_akp Seymamuge sarıysa enfeksiyon var canım sende mukus yani nişan öyle olmuyormuş bendede oldu bende nişan sandım değil dedi doktor akıntının içinde kanlı belki kılcal kılcal damar gibi olur dedi belkide direk kahverengi akıntı kan olur dedi
Seymamuge Merve_akp doktorumla görüştüm nişan denildi zaten bir kere geldi ne öncesinde sarı akıntım vardı ne de suan akıntıdan çok farklı. İnternette fotoğraflar var baktimda zaten nişanmış
karamelito Mavis40 son 21. Artık sıcaktan, uyuyamamaktan daral geldi ne heyecan kaldı ne başka bir şey bir an önce vakitlice doğurmak istiyorum 😅