Benaytemel sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻 umarım kolaylıkla atlatırsınız aynı durumu bizde yaşıyoruz bayramdan önce doktorum izne çıkıyor tamda o sıralar normal doğum tarihlerine denk geliyor bende ilk başta sizin gibi kararsız kaldım normal doğumu kendi doktorum dışında bir doktor ya da ebeler tarafından yaptırmak istemiyodum sezeryan mı olsam diye düşündüm sonda doktorumla konuşunca normal doğumda karar kıldım netice de normal doğumda en çok iş bizlere düşüyor tabiki doğum yaptıran da önemli kurallarına uygun işini düzgün yapan güvenilir olsun istiyoruz ama normal doğum kadar sağlıklısı yok zaten doğum hemen gerçekleşen bir durum değil en kısa doğum süreci bile 4 buçuk saat kadar sürüyor sancılarınız kasılmalarınız başladığında zaten doğumun geldiğini anlıyorsunuz telaş yapmaya gerek duymadan sancınızı biraz evde yaşamanızda fayda var sancı sıklığınızı takip edin 5 ve 3 dakika şeklinde seyretmeye başladığında yavaş yavaş hastaneye giriş yapabilirsiniz tabi aksi bir durum olmadığı sürece baygınlık hissi ,dayanılmaz acı veya sancı, aniden suyun gelmesi gibi durumlarda daha erken gidersiniz yani tavsiyem kendinize güvenin bebeğinize odaklanın herşeyin yolunda gideceğini düşünerek rahat olun ve normal doğum yapın ne kadar rahat olursanız süreç o kadar rahat ilerleyecektir, Bende eskişehirliyim sizin gibi orada doğum yapmayı düşünmüştüm ama doktor ve hastaneler konusunda sağlıklı sonuçlar elde edemedim Eskişehirde hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz ?