Mirayyy77 Oğlumun adı Miraç ona uygun Başka isim önerileri varsa alabilirim çok iyi olur 🥰 Bu arada MİNEL ismi çok hoşuma gidiyor fakat anlamı yok koyan eden tam anlamını bilen falan varsa da aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler 🥰
Burcu_NFUE Mirayyy77 Minel kuranda geçiyor. kendi fikrim esila elisa isimleri bebeğe koymak hoş gelmiyor bana daha köklü isimler varken elisa esila dile gelmiyor bence çizgi film kahramanı ismi gibi siz bilirsiniz yinede daha bi sürü güzel anlamlı köklü söylemesi hoş kulağa hoş gelen isimler var 🌸
mommyjean Mirayyy77 benim eltim kızına Defne ismini koydu bu ismin mitolojik hikayesi varmış çook hoşumuza gitti ismi de hikayesi de anlamlı. Hem söylenişi de kolay 😊
Mirayyy77 Burcu_NFUE minel ismi evet geçiyor nas suresindede geçiyor zaten ama de da ek anlamındaymis başka bir anlamı yokmuş yoksa direk onu koyucaktım dogurucam hala isim bulamıyorum. Elisada geçiyor bu arafa kuranda ve anlamı da güzel o yüzden 🤷🏻🥰
Burcu_NFUE Mirayyy77 elisanında anlamı çok güzel ama ben tercih etmezdim isim konusu zevk meselesi ☺️☺️
Dilan9280 mommyjean defne ismi pek nadir duyuyorum ben burda Benimde nasipse defne düşündüm kızımın adını😊 ve gerçekten kulaga cok hoş geliyor
Mirayyy77 Burcu_NFUE tabi ki tercih meselesi onu eşim önerdi yoksa elisa karlar ülkesi var afsgss bende biliyorum 😂😂😂
melissannesi Mirayyy77 canım Minel ismi çok sevdiğim bi hafız ablanında çocuğu sanırım anlamı olmasa koymazdı🤨 MinelSu onunkide bence gayet güzel vazgecme
Mirayyy77 melissannesi heryerde anlamsızdır diyor ama hocaya da sordum o da tek başına bir anlam ifade etmiyor ek anlamında dedi yoksa kafamda ki isim direk oydu çok naif. Anlamsız bir isim koymakta ne derece doğru olur 🤷🏻
Olyb Mirayyy77 Bunlardan Masal güzel 🥰 Diğer isimlerin anlamı da yine yanlış biliniyor canım. Elisa gayrimüslim bir isim mesela. Miraç’a en uyumlu kız ismi İsra/Esra. 😊 İsra/Esra miraç gecesindeki yolculuğunun adı.
Mirayyy77 Olyb valla heryerde her isim için birşey yazıyo neye inanacağız şaşırdık 🤷🏻 Teşekkür ederim öneri için😊🥰
[silindi] Minel tıpkı Aleyna gibi bir ek. Anlamlı bişey olsa ben de koyacaktım çok beğeniyorum. Aralarında en iyisi defne. Hatta bence tek iyisi.
Esrujj Mirayyy77 kızım olsaydı Minel, Melin ya da Defne olacaktı çok güzel söylenmesi çok hoş isimler😍