Elifs Selam arkadaslar.diyarbakira tayinimiz cikti.sehri hic bilmiyoruz, haftaya gelip ev bakicaz.31 haftalik hamileyim.önerebileceginiz hastane ve normal doguma öncelik veren doktor isimlerine ihtiyacim var.Esim emniyet mensubu ben ögretmenim.buyuzden emniyet veya meb le anlasmali hastaneler varsa bunlari da ögrenmek isterim.simdiden tesekkurler
Hndntrk Elifs Genesis ve memorial in kurum indirimi var gittiğiniz doktora göre değişiyor muayene ücreti %30 indirim yapılıyor ben Genesis Pınar tantekine gidiyorum normal doğuma teşvik ediyor daha Doğum yapmadım ama memnunun şimdilik
Tubaa Elifs Genesis şehir içinde tam arkadaşım orda pınar hanımda doğum yapmıştı evinizide eşinizin çalıştığı yere yakın tutarsınız bölge belliyse
PasaninAnnesi Elifs genesis Fatma Tanılır Çağıran'a gidiyorum 26 haftalık hamileyim bende cok memnunum cok ilgili bi doktor önceliği normal doğum. 90tl muayene ücreti egm indirimiyle 71tlye gidiyorum. 2 senedir Diyarbakırdayım bizim geldiğimiz zamana göre suan sorunsuz insallah böyle devam eder kayapınar civarı bakın ev derim ben diclekent caddesindeyim ama evimin hemen arkası huzurevleri diye kötü bi yere bağlı binamdakiler desen seçim zamanı gördük hepsini ne olduklarını yaktılar yıktılar evimin onünde ateş açtılar arka odada durmak zorunda kaldim oturulmaz denen yerde oturuyorum ben suan ama cok sukur bi sorunum yok ev almayı düşünüyorsanız yeni evlere ve sağlamlığına bakın her binada satılık yazıyo nerdeyse ama çoğu deforme olmus yeni yapı binalar güzel oda bağcılar ve 75e bakın derim birde otogar arkası ve otogarın karşı tarafı var hamravat deniyor oralarda yeni yapılar güzel ve uygun fiyatları 75 buralara göre pahalı kalıyo
AdaninAnnesi Ben memorial Diyarbakır Hastanesi Neval Yaman görük isimli doktora gidiyorum aşırı ilgili normal Doğuma öncelik veriyor
Elifs AdaninAnnesi tesekkur ederim degerlendiricem.bir de ev icin muhit olarak güvenilir yeni yerlesim yeri bagcilar mahallesini önerdiler bize.siz ne önerirsiniz
AdaninAnnesi Elifs ben pek bilmiyorum ama ofiste oturuyoruz bi senedir herşey var çok memnunuz ofisi öneriyorum
Yabrukus Elifs diclekent, 75, bağcılar, bağlar değil ama karıştırmayın bağcılar diyarbakır memorial civarında kalıyor birde diclekent memorial var onun da çevresi güzeldir hastane olarak genesis ve memorial dışında pek güzel şey işitmemiştim.
Elifs Yabrukus evet tam da soylediginiz semtleri önerdiler bize de.sahibinden de arastirma yapiyoruz suan henuz.bagcilar biraz daha uygun geldi bize satilik bakiyoruz.emniyet acisindan skintisi yoksa nezih biyerse ordan bakmak daha mantikli olucak sanirim.cok zor hic bilmedigin bi sehirde acele acele ev aramak :(
AdaninAnnesi Elifs Yenişehir e bağlı canım isim olarak bilmiyorum ama arkadaşın söylediği memorial hastanesi civarı da güzel oralar daha merkez kalıyor
Gulbicil Elifs Diyarbakırlıyım 🤗 memleketim her yanı güzel ama en güzel semt 75 yol ve diclekent o civarlar yalnız 75te evler pahalı satılık uygun ama güzel istiyorsanız otogar civarı ve yenihal oda Bağcılar’a bağlı o şekilde düşünebilirsiniz 😊
Elifs Gulbicil bagcilar daha mantikli olucak sanirim bizim icin.hem yeni hem uygun bir de nezih biryere benziyor oralar da anladigim kadariyla.tesekkur ederim bu hafta gelip bakicaz 😊
Elifs Tubaa esimin calisacagi birim henüz belli degil oraya gelince emniyete gittiginde belli olacak.emniyette her iş son dakika olur maalesef 😑 bagcilarin merkeze il emniyete uzakligi arabayla 20 dk falan mi
Gulbicil Ofiste yaşayamazsınız çok kalabalık vede her yani iş merkezi yaşam için pek uygun değil bence 😁