ogretmen_anneee Arkadaşlar kızkardeşim doğum yaptı . Ama iki gündür hiç sütü gelmiyor . Mama veriliyor . Sürekli emziriyor ama süt yok 😞 Süt gelmesi için ne yapmalıyız strese de sokmak istemiyorum kardeşimi 😞😞😞
Morvy ogretmen_anneee yurtdışında göğüse beyaz lahana koyuyorlar ama soğuk bir şekilde. Yani beyaz lahanayı yaprak yaprak ayırıp buz dolabına koyuyorlar sonra soğuk bir şekilde göğüse koyuyorlar yaprak ısındıkça değiştiriyorlar isterseniz bunu netten de bir araştırın denemekte fayda var🙏🏻
Shyla_ktlu ogretmen_anneee bende yeni doğum yaptm ilk günler zaten şeffaf bi sıvı gelir beyaz süt beklemeyin meme vermeye devam etsin bebeğin açıkmasını beklemeden aranmaya başladıpında önce meme sonra mama versin aç bırakmasn memeyi böylelikle unutmaz mamayıda ağzına şaldır şaldır dökmesn ozamn kolayı öğrenio memeyi tutmak istemio
Umut-Mucize ogretmen_anneee duş aldıktan sonra gelir derler. Stres yapmasın. Her annenin sütü gelir mutlaka. Ananas, incir yesin bol bolsütü arttorır
hellobaby0 ogretmen_anneee bol bol su içmeli hurma incir kuruyemiş yemeli kayısı suyu falan içmeli denesin gelir inşallah 🥰
Morvy Shyla_ktlu evt mastit içinde uyguluyorlar annem yurtdışında doğum bölümünde çalışıyor ve bu herkese uygulanıyor süt kanallarının açılması için açıldıktan sonrada lahanayı koymuyorlar zaten.
Eski9 ogretmen_anneee valla benimde 6. Günüm yok gelmiyoor süt üstüne üstlük bebeğim memeyle savaş veriyor almıyor birde sarılık başladı memeyi tutsa bile hopp uyuyor öyle bir kısır döngünün içine girdik malesef 🥺😢😢 şuan mama kullanmaya başladık sarılık olduğu için çok üzülüyorum beni emmiyor diye o kadar uğraşıyorum yok savaş veriyoruz memeyle keşke tutsa emzirsem sürekli dün biraz gelmeye başlamıştı şimdi oda kesilecek
sedaa_aa ogretmen_anneee mümkünse sıcak bir duşun altında göğüslerine masaj yapsın mümkün değilse lavaboda sadece sıcak şutla göğüslerine masaj yapsın bu da mümkün değilse sıcak su torbası ya da sıcak havluyu koysun göğüslerine (yakmasın tabi o kadar da sıcak olmasın Amman dikkat) ben dahil çevremdeki herkesin sıcak masajla sütü indi. Bol bol su en az 3 litre incir-kayısı-incir hoşafı içebilir. Süt çayı ve promalt mutlaka tüketen brn çok faydasını gördüm
Burcu_NFUE ogretmen_anneee ten tene temas bebeğinde annesinde üzerinde kıyafet olmayacak( sadece üst kısımlarını çıkarsınlar) anne bebeği göğsüne alacak uyutacak tam TEn tene temas yaşasınlar ve bol su bol motivasyon