1anne-2bebek Yasinimm bol bol yürüyüş, kayısı kompostosu kayısı ıle bırlıkte sadece suyu değil demek ıstedıgım ☺️👍 Rabbım yardımcınız olsun
Cansuufyucee Yasinimm Ben kuru kayısı yiyorum meyve suyu içiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum 5.gunum bugün anca rahatladım tuvalet konusunda inşallah sende rahatlarsın bir an önce
Halimeo Yasinimm bol bol yürüyüş hoşaf sakız Nescafe ekmek falzla yeme mercimek gazlı yiyeckler yeme bu ameliyat 2 3 haftası kahvaltılık gibi şeyler öneririm
Yasinimm 1anne-2bebek amin inşallah karnım çok kötü gaz çıkaramıyorum ve korkuyorum 😭😭😭🤦♀️dikişlerim ağrıyor
1anne-2bebek Yasinimm yürümek sizi zorlayacaktır tabı kı ama yürüyemiyorum diyerek kendınızı kapatmayın. Ne kadar yürürsenız hem daha hızlı ıyıleşirsiniz. Hareket etmenız gerekıyor. Bir an once cıkartırsınız ınsallah
EgeDN Biraz dişinizi sıkıp yürüyüş yapmanız ve kayısı kayısı suyu salatalık tüketmeniz yardımcı olacaktır bir an önce toparlanmak için emin olun 3.güne faydasını görürsün sanki ameliyat olmamış gbi ben öyle yaparak çok şükür gayet iyiyim 🤲🏻🤲🏻🥰
ideemirel Cansuufyucee Benimde 3. Günüm yataktan kalkarken ve ilk bi kaç adımda çok zorlanıyorum sizde de oluyor mu ? Büyük tuvaletinize mi ciktiniz acaba
Cansuufyucee ideemirel Oluyor hemde daha kötü oldu benim tam iyiye giderken bebeği yoğun bakıma aldılar tek başıma bakmaya çalıştım bütün dikişleri zorladım şuan sanki yeni ameliyat olmuş gibi ağrı çekiyorum daha dün çıktım doğru düzgün büyük tuvalete öncesinde korkudan çok gidemiyorum ama çıkınca rahatladım
ideemirel Cansuufyucee benim kızımı da yogun bakıma aldılar sizi çok iyi anlarım ben de korkumdan katı şeyler yiyemiyorum zaten bağırsaklarim sorunlu o yüzden sormuştum
Cansuufyucee ideemirel Aynen canım benim de sorunlu bağırsaklarım basurdan falan çok çektim 9 ay ama zorlansanda çık tuvalete aşırı rahatlıyosun bağırsaklar dolu olunca dikiş yerleri daha çok geriliyor daha çok acıyor
DamlaNur29 Yasinimm ah o gaz sancısı yüzünden ilk gece inledim inlendim durdum gaz vurdukça inledim sabahına sıcak su tuttum belime bacaklarıma ayaklarıma sonra yürüdüm ve zorda olsa cıkardım sonra eve gelince sıcak su hep öle öle cıktı gazım kayısı bende gaz yaptı aksine allah yardımcın olsun bende kayısı kompostosu yapmıstım ama fayda etmedi benim
Derinim2203 Canım doğum yapmışsın gözün aydın rabbim evladına sağlıkla sıhhatle kavuştursun üzme kendini geçer bu günler de bol bol ye süt olsun meleğine