Kubra5256 Doğum yapan tecrübesi olan anneler doğum öncesi bu iğne batma durumu ve hareketlerinin aşağıda hissedilmesi gibi durumlar yaşadınız mı ? Şuan yaşadığım şey tam olarak neye işaret merak ediyorum ☹️
minikoglumm Kubra5256 Ben 35 olacağım karnımda sızı sert dönüşler kasılmalar sürekli vajinada iğne batması gibi şeyler dayanilmayacak gibi bisey değil ama yinede rahatsız ediyor takipteyim hep
Bett_blog Kubra5256 valla bizde 33+4deyiz bazen aha çıktı çıkacak diyorum benim hanımefendi31.haftada tersti bakalım 34.haftamda randevum var dönmüş mü ayaklarıyla mı baskı uyhuluyor acaba🤷🏻♀️ Ayrıca iğne batma hissini bende yaşıyorum
Kubra5256 Deletedmom23234 yaaaaa 😂 Çok garip bir durum normal doğum çok istiyorum nasip olurmu olmazmı hiç bilmiyorum ama şuan sanki çıkacak gibi ellerini kasıklarımda hissediyorum
Kubra5256 Ccff3435 şuan aynı durumdayım aşırı bir tuvalete çıkma durumu var bu gece uyku yok sanırım 😩
handeliz minikoglumm bende bugun itibariyle 35 haftami bitirdim sag kasigimda sanci oluyo birkac gundur ve ayaga kalktmi bir basinc devamli cise gidesim geliyoo
Kubra5256 Bett_blog 30. Haftadan itibaren benimde dönmüş durumda ayakları göğüs altımda tam bariz hissediyorum onu ama değişik bir baskı hissi gerçekten ya 🥺 Tecrübesiz olunca birde insan panikliyor