Ozgeyuce46 Merhaba söylemek istiyorum soğan suyu kürü yapacam ama ilişkiden kaç kere girirsek yoksa bilmiyorum yardım eder misin
Sirinn__ Ozgeyuce46 ben bu ay adetten 2 gün sonra başladım her sabah aç karnına içtim yumurtlama görünce bıraktım yumurtlamadan sonra 7 gün falan avakado yedim şuan hamileyim yeni öğrendim 🥰🥰
Esramuhammet81 Ozgeyuce46 Benimde adet düzensizliğim vardı haziranın 5 inde başladım 15 inde adet oldum hâlâ kullanıyorum hayırlısı bakalım beklemedeyim 😊 inşallah güzel sonuçlar alırız
QueenMommy Denedim hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuclandı birdaha kullanmadım aradan 5 ay geçince tekrar hamile kaldım
Ozgeyuce46 Sirinn__ Allah babalık büyütsün inşallah darısı bana ilişkiden girmez misin ilk defa duydum deneme çalışırım
Sirinn__ Ozgeyuce46 amin Allah razı olsun canım rabbim sana da nasip eder inşallah İlişki gün aşırı yapıyorduk 1 gün var 1 gün yokdu ovulasyon takibi yapıyor musun
Ozgeyuce46 Sirinn__ Amin çok inşallah ben öyle düşündüm ilişkiden hergün yapıyor mu sandım. Şimdi anladım teşekkürler ama önceden ovuslasyon yapıyordum hiç olmadık işte yapmadım işte
wills Tsara Avokado iyi dollenebilmesini, bebeğin tutunabilmesini sagliyormus, ben de bugün ilk avokadomu yedim 😝 7 gün filan deneyeceğim. Carrefourda cok ucuz öneririm 5-7 tl arası 😁 Insallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kakulimmm Ben de adetten sonra denedim. Ama ben sabah aksam kaynatip içmiştim. Tam olarak kac gun ictim emin degilim. Yanlis b8lgi vermeyeyim. Ama saracoglunun dedigi gibi yaptim tam olarak. Onu izleyebilirsin. O ay hamile kaldim cok sukur. Kistim vardi fakat benim kist oldugunu biliyordum yani
wills Tsara Amin canim isteyen herkese bu tadi tattirsin. Sağ salim kucağına al guzel gublerde büyüt bebisini sen de 🤲🏻🤲🏻🤲🏻