Eylulmom1 Glcntn benim sabahları hafif var canım. Ama bir şey yesem baya belirgin oluyor. Sanırım su içmekten 😂
poyrazinannesi3547 https://resimyukle.io/r/gActHOUnPw Bizde 13 haftalık olduk cinsiyet öğrendiniz mi hanımlar ben 2 gün önce operatör doktora gttm yüzde 90 erkek dedi ama degişirmi bilmiyorum
poyrazinannesi3547 Kilo veriyorum koku hassasiyeti yüzünden bişey yiyemiyorum doğru düzgün bol su içiyorum 20 ye kadar almasam tek bebiş alsa daha iyi olur 86,5 ’la hamile kaldım şuan 82 kıloyum Allahtan boyum var biraz kilom belli olmuyo
poyrazinannesi3547 Aysegul354 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻cinsiyet ögrendinizmi
Kahverengi Aysegul354 oğluşum şuan 18 haftalık valla yatmak dışında birşey yapmadığım için anlayamıyorum sadece harketlerini hissetmeye başladım çok garip bir hiss 😊
Akrepbebek Aysegul354 en güzel dönem. Bu dönemi güzel değerlendir 😊 bende bu gece 3. Trimestera girdim ve girdiğim gibi ayak agrisi başladı parmqklarim şişti uyuyamıyorum. 🤦♀️
Aysegul354 Akrepbebek herkez ayni seyi söylüyor hamileligin balayi diye :) Rabbim kucağımıza almsyi nasip etsin inşaallah 🤲