Zeynep04 Arkadaşlar hurmanın son haftalarda acilmaya yardmci oldugu icin yenilmesi soyleniyor ben 8 haftaligim yemek istiyorum birsey olurmuki?
NekwaSultan 1 den fazla yeme ben 37 e girdim gunde 5 yicem mesela. Acilma yapıyor rahmi uyariyor bunu ciddiye alın arkadaslar.
Bahar54 Ilk zamanlar yasaklamisti bana doktorum umreye gitmistim 9 haftaliktik o zaman ordan geldigimde lekelenmem oldu ve doktorum hurmayi cok yedigin icin olabilir doguma yakin yemen lazim demisti. ostrojen icerdigi icin ilk zamanlar tehlikeli oluyormus.
deletedmom6295 Zeynep04 arkadaşım doğum için yedi ve ertesi gün açılma ve kasılması başladı. İlk aylarda prk önermiyorlar
Beyza12344 deletedmom6295 ben 15 20 tane yıyorum gunde ama Bi turlu doğuramadım içim dışım hurma oldu
Beyza12344 Zeynep04 oncelikle doktorunuza sorun yanlıs yonlendirmek istemem ama ben ilk aylarda gunde 1 2 tane yiyordum folik asıt yerine kullanan bile var ben bir zararını görmedim doktoruma sormuştum gunde 1 tane yiyebilirsin demişti
EmelMisirlioglu İlk haftalarımda bende çok yedim zararı yokki son aylarda bilemem ama hurma yemenın dogumu kolaylaştırdgını biliyorum birde bebek doğduktan sonra dudaklarına hurma surmenın çok faydası olduğunu duymustum