Yaseminsinan Merhaba arkadaşlar aranızda çatlak kremi ve yüz lekelenme erine karşı krem önerisi olan varmı 3 aylık hamileyim yüzümde lekeler oluşmaya başladı 🙄🙄🙄
SuzanC Yaseminsinan bize de doktorumuz mustelanın çatlak kremini verdi. 3 ay itibari ile hergün kullan dedi, internet yorumları da oldukça iyi. Az kullanıldığı için 1 kutusu gebelik sürecinde yeterli oluyor.
Elanaz Yaseminsinan 17. Haftayım. Çatlak için lierac krem kullanıyorum. Hamilelik lekem Yok ama eski güneş lekelerim ve eski birkaç çatlağım için incir çekirdeği yağı kullanıyorum. Yüzümdeki leke geçmek üzere gibi. Bir de 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum dışarı çıkarken.
MnevverTosun Yaseminsinan 33haftadayım 3. Aydan itibaren kullanıyorum bende lierac aldım fakat 2 kutu anca yetiyor en büyük boyu. Çünkü ben kalça, karın, göğüs, Basen dürüyorum. Çatlamaya yatkın yerleresürülmeli tek karın da kalmayın..
Deletedmom18 Yaseminsinan yüzündeki leke için cildiye git lütfen çatlak içinde en pahalı kremler dahi boş çatlaacaksa vücut çatlıuor ama illa kullanacaksan nemli tutmanı tavsiye ederim zeyyinyağı badem yağı vazelin birde Eyüp Sabri Tuncer’in zeytinyağlı kremi var o bende çatlak oluşmadı öyle sın bir kaç gündür göbek kısmında biraz biraz kırmızı çizgiler oldu ilerlemesin diye nemlendiriyorum 34. Haftamdayım bu arada
Gyyildiz Leke için bir fikrim yok cildiyeye gitmeni öneririm ama çatlak kremi olarak lierac kullanıyorum 200 ml olanlardan aldım baya bereketli çıktı sonuna kadar götürür beni diye düşünüyorum şuan 16 dayım😍
senanur Yaseminsinan lekeler kalıcı değil yani ben de kalıcı olmadı şükğr. çatlaklar içinde bebe yapı kullanıyorum