pikachuu EdaAlmohamad Ben de city de turkan hanima gidiyorum. Dha zamanim var 22. Haftadayim. Ama kurtajimi orda dogumhanede oldum . Tertemiz cok gzl gecti hc br sknti yasamadim. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Ecemm33 pikachuu nasıl bi doktor herkes iyi diyor forum yaşama gidiyorum ama uzak kalıyor şuanda ondan dolayı gitmek istiyorum doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
Nehirlina Ben arzu doruka gidiyorum city ile anlaşması ama doğum için hastane ücreti hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:)
Kediannesi123 Nehirlina arzu doruk akademi İçin 7 yi bulabilir dedi bana daha tam netleştirmedik city daha uygunmuş 5,500 6000 arası sanırım
EdaAlmohamad Ecemm33 Doğum ücreti hakkında daha konuşmadık ama bi dolu bi boş olarak muayene ücreti 250₺ ödüyoruz.
Nehirlina Kediannesi123 oooo baya uçuk bir rakam söylemiş ben hastane 2.5-3 alır arzu hanım da kendine göre alır diye düşünmüştüm o ne 😂 33 haftaya giriyorum sanırım evde doğuracağım 😂😂
Arzuorhan Nehirlina ben ilk Doğumumu arzu dorukta yaptım tek fiyat anlaştım hastaneye ayrı vermemiştim . City de yapmıştı Doğumu
Kediannesi123 Nehirlina 🤣🤣🤣 akademi baya yüksek oldu gerçekten ama benim bebeğimin kuvözde kalma ihtimali var o yüzden orayı düşündüm yoksa city daha uygun oluyor
ozg01 Türkan hanım doğum ücreti hakkında bilginiz var mı? 36 haftam geçiyor doktorumu değiştirdim araştırıyorum o yüzden ilgili bir doktor mudur ? Doğum konusunda nasıl anestezisti vs bilgisi olan varsa çok yardımcı olur
pikachuu ozg01 ben dha once kurtajda yaptrdim hc br sorun skinti cekmedim. İlk ay adetim duzene girdi. Bi gidip muane ol istersen o sana fiyat icin bilgi verir.ya da hastaneyi arayabilirsin dogum ucretleri icin
Kediannesi123 Nehirlina küçük bir bebiş gelişimi biraz geriden geliyor 37 de alalım dedi arzu hoca ama ben sorun olmayacaksa 38 i bekleyelim dedim