Hulde Ben folbiol kullanıyorum kuzenim ebe 5 mg kullanma bebeğe zararı olur dedi yarısıni iç dedi siz kaç mg kullanıyorsunuz
Mom0891 Hulde folidoce canım folbiol önermedi doktorum mikrogramı fazla oldugu için.En uygunu folidoce 4mikrogram hem içinde b12 de barındırıyor.12 haftama kadar kullandım
myylittleebabyy Hulde Folwo diye bir hap kullanıyordum, doktorum yazmıştı. 5.haftadan 3.ayı tamamlayana kadar onu kullandım. Üzerinde demir, çinko, b12, iyot, folik asit içeren takviye edici gıda yazıyor.
Basak Hulde folifor duo kullanıyorum özellikle d vitamini var digerlerine nazaran 60-70 tl arası onu içmezsem ölü gibiyim içince bi tık daha bulantım olmuyor
Tazeeanneee Hulde canım ben çocuk kararı aldıktan sonra folbiol kullandım hatta ilk üç ayda onu kullandım çok şükür sıkıntı yaşamadım
Defne34 Mom0891 evet bende folidoce kullanıyorum 12+5deyım devam ediyorum acaba kullanmamalı mıyım doktor bırsey demedı
micky Edx folate kullandım.Fiyatı 110₺ civarı idi.Zencefilli olma özelliğinden doktorum mide bulantı azaltmasınada iyi geleceğini söylemişti.Öylede oldu çok memnun kaldım.
Mom0891 Defne34 max 13 haftaya kadar öneriyor benm doktorum canım sonra bıraktırıyor doktoruna sor mutlaka folik asidin fazlasıda zarar canım🌸
Cihansuzan Prenatal life Tüm vitaminleri Ve folik asiti 400 mg içeriyor Hergün 1 tablet içiyorum Güzel Bir Multi Vitamin 95 TL 30 Tablet