Asel4220 Pelit7 tutmaz bence beşik alınmış araba 2 olsa Kıyafet fazlası ile2 olsa diğer ihtiyaçlar 1 olsa en fazla. 5000 bence
Pelit7 Asel4220 Keşke ama alcağımız araba 2 bin değil işte ☺️ Pusetsiz 3000 pusetli 4,500 mesela halısı perdesi çöp kovasından oda boyasına zıbından emziğine her şey o fiyatlara çıkıyor maalesef
Zeyneplena34 Asel4220 Bebek arabası, puset 2000 ₺ Beşiği 700 ₺ Bebeğimin ve benim kıyafetlerim, anne çantası vs 1500 ₺. 4.200 ₺ tutmuş şuan fark ettim 😂 Allahtan ablasından mama sandalyesi, yürüteci, banyo kuvet seti vs var 🤭
Yeppudaa Zeyneplena34 Bende ikinciye hamileyim ve gerçekten ilki gibi alışveriş yapıyor insanın .. farklı mevsimlerde doğunca böyle oluyor 😅
Asel4220 Zeyneplena34 gayet iyi bizimde ablamızdan beşik puset araba yürütecek var şimdi aldıklarım da 3000 bulur en fazla
Happyasya Asel4220 sadece giyim alışverişi bakım ürünleri dahil 3 bin gidiyor. Odası bize 4 buçuğa mâl oldu bebek ama kv ler de sağolsunlar destek oldular alışverişte beşiği de amcasına kitliycez 😁herkes bişiler yapmaya çalışıyor gerçekten çok masraflı🤦♀️
Asel4220 Happyasya ilk gebelikte teyzemiz aldı beşiği onu kalkacağız çoğu kıyafet anne bebek çantası babam dağ olsun el emekleri hep. Annemden di şimdi bunlar oğluma kalacak inşallah
Merinosunannesii Asel4220 herşeyi a dan z ye 20bin civarı tuttu insanlar nasıl 3 bin yetiriyor anlamıyorum 1500 arabaya verdim sadece oda yaptım 7 bin hadi diyelim yapmadık anme yani beşiklerden aldık onlarda zaten 800 1000 kalanıyla bebeğe nasıl yetiriyorlar kendilerine nasıl alıyorlar tek birşey 100 lira zaten
Aysecan123 Merinosunannesii valla bende 20 bini bulur diye dusunuyorum ve bu 3 binleri gorunce cidden cok sasiriyorum. Hatta sadece dogum bile 7 8 binden asagi bulamadim ankarada. Odasi ztn 7 8 bin, bebek arabasi 2 3 binden asagi degil Bide dogum 7 8 bin. Ztn bu 3ü benim 20 bin oluyor. Diger tum giderler haric, 15 de onlar tutsa en kotu 35 bin. :/
Asel4220 Merinosunannesii aynen bende şaşırmıştım BİM’den almış sanırım benim oda yok beşik puset bebek arabası ilk kızımdan geri kıyafet banyo benşm ihtiyacım 3000 bulacak
Pelit7 Merinosunannesii kesinlikle tutuyor o fiyat benim hesaplamamda o civarlarda ki mama sandalyesi atıyorum kanguru tarzı şeyler yok içinde
Aysecan123 Hafissee bende bin tl alanlara hatta 3 bine kapatanlara cok sasirdim ben sadece bikac parca aldim bin tl tuttu zaten. Aldigim markalar ise idil baby ve h&m.
Hafissee Aysecan123 e bebek mini city ve bim aktüellere birsürü ürün geldi 😁 gidip ufacık minnacık bir zıbın için 30-40-50 tl verseydim içim yanardır 😁
Merinosunannesii Aysecan123 bende anlamıyorum ki nasıl yetiyor o kadar para ne kadar uyguna da gitsen 3 bine imkansız Hele ki beşik araba varsa ıvır zıvır o kadar tutuyor kılık kıyafet zıbınlar olmuş tanesi 10 lira e daha tulumu bezi ıslak mendili ohoo birçok şey var
Merinosunannesii Aysecan123 doğumda senin pahalıymış biz 4bin verdik ki odaya göre fiyat değişiyor ben tek kişilik odada kaldım isteğe bağlı sezaryen oldum
EsraKMR Beşik, bebek arabası puset, kıyafetler , kıyafet dolabı , genel zorunlu ihtiyacları ortalama sanırım 7000 tlyr yakın tutmustur
Aysecan123 Merinosunannesii ankarada cok pahali paket satiliyor en dusuk 7 bucuga buldum. Ve ben 30. Haftamdannsonra ankaraya tasinicam ona ragmen bu sekildeymis ucretler. :/
Hanife00 Bebeğimin ürünlerini trendyoldan aldım. Beşiğim bile 250 tl den geldi bütün odamız eşyalarımız 3.000 tl tuttu
Asel4220 Hanife00 çok iyi fiyat gerçekten kaç kıyafet aldınız ben mi çok aldım diyorum ama 6 kollu atlet çok olmaz
Merinosunannesii Asel4220 kız bende bimden aldım ıvır zıvırını ama bimde olsa tutuyor ilk bşme gittik mama sandalyesi reflü yatagı babynest zıbın çart çurt 700 ödedik 2.de de yime bime geldi birşeyler 500 de o zaman ödedik tabi. Aldıgım hiçbirşey gereksiz değil mama sandalyesi ve oyun halısı hariç herşeyi kullanıyoruz onlarında zamanı var