Fatosvrl Mrb arkadaslar 27 haftaligiz bebegin erken dogma riskinden dolayi doktor bu haftalarda ciger gelistirici igneye baslayalim dedi yan etkileri neler doktor 2 3 gun bebegin hareketleri azalir dedi yaptiran var mi aranizda anne icin ne gibi yan etkileri oluyor
Deletedmom15257 Fatosvrl mrb cnm benimde rrken doğum riskim var hastanede yatıyorum hatta banada iğne vuruyolar 4 dozoldu acaba o mi ? Hem bebegin hareketi azaldı hemde igne cokkkkk kotu .:(
Twinsmom66 Fatosvrl bende pazartesi ve salı öldüm 2 doz ama benimkilerin hareketleri hic azalmadı sadece iğne okurken çok.acidi
ozgeya Fatosvrl ben de oldum 24 haftalıkken 4 doz.ama bir sorun olmadı,acı da yapmadı bebekte hareketsizlikte..
Pasaannesi Fatosvrl bende 2 doz vuruldum bir iki gün azaldı hareketi sonra normale döndü korkutmak gibi olmasın ama iğneyi vurulurken çok acıdı hemşire bile acıyacak sen bunun etkisini bir bilsen dedi
Bahar54 2 gun once yaptirdim 4 doz. Bebegin hareketleri biraz yavasladi ama baska herhangi bi yan etkisi olmadi simdilik.
Fatosvrl Deletedmom15257 kac haftaliksiniz buyuk ihtimal ayni igne. Kotu derken neyi kotu acitiyo felan mi
Bahar54 Fatosvrl 2- 3 gun surermis ama sadece bir gun surdu benim. 29+ 3 gunluk erken dogum sebebiyle 2 gun kadar hastanede yattim 12 saat arayla iki doz yapilmisti.
Kubralpergece Fatosvrl canım bende 4 doz oldum penisilin gibi yakar dediler söz konusu bebek olunca hiç de zor gelmedi o acı oldum çıktım iğneyi 10 dk bile sürmüyor acısı felan Yok yani kendini kasma rahat ol hiç de bişey Yok iğnede yan etki felanda olmadı bende
Zeyyy Fatosvrl bende yaptırdım ama 32 33 haftalıktım 2 doz yapıldı ama bebeğin hareketlerinde falan bişey olmadı sadece iğne biraz yakıyo zaten 1hafta sonra da Doğum yaptım
Sldaygn @Fatosvrl ben yaptırdım canım 34 35 haftada 2 doz yaptırdım herhangi bir etkisi olmadı bende hareketlerde felan
Bsa Fatosvrl bana da yapıldı ama herhangi bir sıkıntı hissetmedim. Acı olmadı hiç. Bebeğin hareketleri hafif azaldı. Bir de kortizon içerdiği için yanaklarımda kızarıklık oldu ama geçti bir günde. Sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz inşallah.
ozgeya Deletedmom15257 benim rahim dışında yanda 18 cmlik miyomum var.Aşırı ağrı ve baskı yapıyor,bu yüzden 1 hafta hastanede yattım.o sırada vurdular erken doğumu tetikleyebileceği için.
HaticeGirgin İğne vurulduktan 24 saat sonra hareketler normale dönmeye başlıyor , iğne bebeği uyutuyormuş