Deletedmom18 Nesli1 gayet normal canım sürekli yıkıyorum peçete takviyesi yapıyorum akmaktan kendini alamıyor görende pislik bu kadın der ama yapacak birşey Yok gebelik bitene kadar çekeceğiz
Damla________ Nesli1 Doğumdan sonra da olucak tek yapmanız gereken şey sürekli temiz tutmak doğmadan önce bebek için doğduktan sonra kendiniz için
Deletedmom18 Damla________ canım temiz yeterince neyden kaynaklı bu kadar bilmiyorum 🤷♀️ günlük 15 20 defa yıkanıyor tüyde Yok yani anlamış değilim
Damla________ Deletedmom18 o normal karnında can taşıyorsun haliyle biseyler belki temizlendiği için akıp gidiyor da olabilir sağlık ocağında idrar tahlili yaptır aynı gün veriyor sonucu enfeksiyon olmadığı sürece sorun olmaz
Deletedmom18 KrlMlkSelmn canım gebeliğin sonundayım ben başta olmadı sonradan başladı günlük 2 buçuk litre de su içiyorum yine oluyor
Nesli1 Bende enfeksiyon varmış ama henüz 5 haftalık gebeliğim olduğu için fir veremeyiz çocuğa zarar daha çocuk gelişmeden veremeyiz dediler bu enfeksiyonda bu şekilde bebeğe zararı olmaz mı yardımcı olun lütfen