EsilaErtugrul Tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda ıslaklık farkettim yarısı ıslanmıştı kokusu yok su olabilir mi acaba😕
Akoalalover EsilaErtugrul suyu hissedersin canım işemek gibi afedersin. Ter olabilr mi benimde terden oluyo. Bi de su biraz bulanık gibi olur. İç çamaşırın beyazsa farkedersin duru su gbi hayal etme yani
N-h-e123 EsilaErtugrul ben 24 haftalığım her seferinde soruyorum doktoruma . Öyle olsa paçana kadar ısnalır diyor hep. Enfeksiyonal bence bende mantar var çünkü içiniz rahat olsun
Aynur-13 EsilaErtugrul vajinal akıntı olanilir canım normal bişey ya da idrar kaçırıyor olabilirsin buda çok normal bende 14. Haftalarımda endişelenerek doktora gitmiştim doktorum öyle söylemişti
EsilaErtugrul Akoalalover gri renk iç çamaşırım ter olabilir belki yarın kontrolüm var 36. Haftadayım bakalım su sızması değildir inşallah
Mrymonek Canm akıntı hissetmediysen sıcaktan terlemedir o. Çünkü 2 3 haftadır bende de var yani akıntı ve su olsa sadece o bölgede olur benm daha üstler de hafif ıslak oluyor terliyorum ömrümde hiç terlemedigim kadar Onlarda terdi 😊