Nehiriiimmm Bahar27 Allah bağışlasın çok tatlı maşallah.sizede geçmiş olsun..prenseste hafif sarılık var gibi benim kizimdada olmuştu korkulcak bişey değil korkun diye söylemiyorum ama sık sık emzirin kendiliğinden geçiyor.tekrar geçmiş olsun.saglikka büyüsün.
minikprensimmm123 Bahar27 Oyy maşallah sana Rabbım nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🌺🌺
Bahar27 Naciyeylmz 3500 Gr yok çok zor degil di kesi attı karnıma bastı bende bi kuvvetli ıkındım kaydı teşekkür ederim cnm 🌹 bugun 6 günlük olduk bende daha iyiyim 71 kg girdim doguma dün tarttım kendimi 63 kg bunun gururunu yaşıyorum buraya yazmak istedim 😄😄😄😄
Funda2735 Bahar27 bende bülbülzade canım yeni arkadaşım ikinci normali yaptı ama dikiş aldırmadım dedi sordum ben iki üç doktor değiştim Ramiz beye gidiyorum şu an bakalım nasıl olacak benim süreç çok şükür zoru geçtin de şu ağrıların da biterse rahatlarsın
Bahar27 Funda2735 dıkışleri bende aldırmadım kendi çürüyüp düşecek bugün daha iyiyim tuzlu su ile yıkıyorum günde üç kez bana baya yakın oturuyorsun bu arada 😁😁
Bahar27 Nehiriiimmm evet salı günü hastaneye kontrole götürdük çok hafif sarılık başlamış dedi sık sık emziriyorum o gözündeki sarılık bugün açılmış sanki rengi gidiyor gibi bütün gece ışıgı kapatmıyorum ışığın altında yatırıyorum bütün gece
Naciyeylmz Bahar27 helal olsun sana cnm nasl verdin bn çok korkuyorum sanki ölür müsün gibi geliyor doğumda emzirmeyi nasl yapiyosun cnm bir göğsüne ne kadar öbür gosune ne kadar💜
Bahar27 Hafizeplt bende çok korktum o çatal da bebek kalıcak tı orda sakın öyle salma kendini ama işte ilajlardan serum dan dolayı insanın dili damagı kuruyor mecbur bitkin düşüyorsun
Nehiriiimmm Bahar27 belli çünkü canım inşallah bian önce atlatır sen sık sık emzir hiç biseyi kalmaz.saglikli günler diliyorum prensesle sana
Nehiriiimmm Bahar27 bide ışıktan ziyade en önemlisi emzirmek emzirmek emzirmek yani ne kadar sık emzirirsen okadar çabuk geçer.
Funda2735 Bahar27 kız dikişimi çekti dedin ya onu niye yapmış ya ? bu arada fındığın da çok güzel maşallah yakınız valla nerede tam yerin gelirim adres ver ☺️😂
Bahar27 Hafizeplt 36 da gitmiştim kontrole o zaman baş aşağı dönmüştü 37 de çatı muayenesi olmuştum 40+3 te dogum yaptım